Magazin Srbija

Otkriven motiv ubistva MMA borca u Beogradu, izboden iz osvete zbog tuče od pre 2 godine

osumnjiceni-ubistvo-mma-borca
Vasilije Gačević i Marko Daničić (23) osumnjičeni za teško ubistvo Stefana Savića/MUP Srbije

Iza stravičnog ubistva Stefana Savića (23) na Dorćolu za koje su osumnjičeni Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) stoji osveta, za događaj od pre dve godine.

Policiija traga za dvojicom osumnjičenih za surovi zločin koji se dogodio 25. februara na Dorćolu u Dunavskoj ulici. U javnosti su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako žrtva, Stefan Savić beži između automobila u kojima su ljudi niz Dobračinu ulicu, dok ga dvojica napadača jure, ne obazirući se ni na potencijalne svedoke, ni na kamere za video nadzor.

Savić je uspeo da skrene u Dunavsku ulicu, ali nije uspeo da daleko odmakne. Dvojica napadača, za koje policija sumnja da su Daničić i Gačević su ga stigli i nemilosrdno izboli nožem.

Sve se odigralo pred svedocima, a čak je povređen i jedan mladić koji je pokušao da pomogne nesrećnom Saviću, inače reprezentativcu Srbije u MMA.

stefan-savic-mma
MMA Savez Srbije

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, motiv ovog surovog ubistva je bezobzirna osveta, zbog događaja od pre dve godine.

Tada su se takođe sukobili Gačević i Daničić sa jedne i pokojni Savić sa druge strane. Sukob se dogodio na Adi Ciganliji, došlo je do tuče i tada je Savić jednom od napadača slomio vilicu.

Navodno su Gačević i Daničić več pokušali da se osvete Saviću, ali nisu uspeli jer je on bio oprezan. Ni kobne noći se verovatno ne bi pojavio u jednom klubu na Dorćolu da je znao da su tamo i njegovi suparnici.

Ni napadači nisu znali da će tamo sresti Savića, ali su odmah krenuli ka njemu. U prvom trenutku je uspeo da izmakne i usledila je potera koja se krvavo završila u Dunavskoj ulici.

Srpskog MMA borca izboli na smrt, ranjen mladić koji je pokušao da mu pomogne

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link