Magazin

Novi detalji tragedije u Leskovcu: Ubica psihijatrijski bolesnik, porodicu ubio sekirom

ubistvo-leskovac

Leskovačka policija uhapsila je danas popodne oko 16 časova Miloša I. (22), koji je iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga, svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Anu R. koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku Anu.

Miloš je kako saznaje Objektiv lečeni psihijatrijski bolesnik.

Dve ubijene ćerke su, prema nezvaničnim saznanjima, imale, jedna oko 12 ili 13 godina, a druga oko 18 godina.

Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je juGmedii da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

– Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka.

Imaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće – priča za juGmediu žena koja je takođe na mestu zločina, a koja je zamolila da ostane anonimna.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice”, dodaje sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Podsetimo, u centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena, potvrđeno je juGmedii u PU Leskovac.

Ubijen je jedan muškarac i tri žene, najverovatnije otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i trudna supruga.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati. Policija je u kućni našla četiri tela ubijenih, ali se za sada ne zna da li se radi o samoubistvu i trostrukom ubistvu ili je porodica stradala od nekog „sa strane“.

Tragična životna priča novosadskog stomatologa koji je kukavički optužen da je širio virus

34 Shares
Share via
Copy link