Magazin

Novi detalji tragedije u Leskovcu: Ubica psihijatrijski bolesnik, porodicu ubio sekirom

ubistvo-leskovac

Leskovačka policija uhapsila je danas popodne oko 16 časova Miloša I. (22), koji je iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga, svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Anu R. koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku Anu.

Miloš je kako saznaje Objektiv lečeni psihijatrijski bolesnik.

Dve ubijene ćerke su, prema nezvaničnim saznanjima, imale, jedna oko 12 ili 13 godina, a druga oko 18 godina.

Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je juGmedii da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

– Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka.

Imaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće – priča za juGmediu žena koja je takođe na mestu zločina, a koja je zamolila da ostane anonimna.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice”, dodaje sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Podsetimo, u centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena, potvrđeno je juGmedii u PU Leskovac.

Ubijen je jedan muškarac i tri žene, najverovatnije otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i trudna supruga.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati. Policija je u kućni našla četiri tela ubijenih, ali se za sada ne zna da li se radi o samoubistvu i trostrukom ubistvu ili je porodica stradala od nekog „sa strane“.

Tragična životna priča novosadskog stomatologa koji je kukavički optužen da je širio virus

PARTNERI SAJTA


35 Shares
Share via
Copy link