Magazin

Psi koji su ubili Vladana na Kosmaju naučeni da kidišu na ljude, vlasnik u zatvoru zbog droge

pas-ljut-pas

Arsen S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u pritvoru zbog krivičnog dela vezanog za drogu, piše „Telegraf.rs„.

Kako saznaje taj portal, kuća u kojoj su psi bili smešteni je njegove majke koja živi u Francuskoj. Ona je angažovala ženu koja je hranila i brinula o psima.

Vladan je juče šetao Kosmajem kada su ga napala tri vlasnička psa. U pomoć mu je pritrčala i supruga Olga koju su takođe izujedali.

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Pse je preuzela Zoo-higijena.

Vladan radosavljevic
Vladan Radosavljević, foto: printscreen

„Ovi psi su bili naučeni da kidišu na ljude“

– Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj – prvo je što je rekao za medije Budimir Grbić, direktor JKP „Veterina Beograd“, kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana Radosavljevića, poznatog medijskog analitičara i novinara, a koji je od posledica ujeda i preminuo.

– Radi se o vlasničkim psima, rase staford, mešanac staforda i pitbula, a treći pas je krupan mešanac – kaže Grbić.

On ističe da su ovi psi bili naučeni da kidišu na ljude.

– Svi psi bili su jasno obeleženi, na svakoj ogrlici zakačena je metalna koskica sa imenom psa i dva broja telefona – oktriva Grbić i dodaje da će MUP utvrditi kakve su okolnosti bile pre nego što se dogodila nesreća.

3 psa koja su na smrt izujedala Vladana na Kosmaju nisu lutalice, vlasnik u zatvoru

Share via
Copy link