Svet Vesti

Stravičan zločin paralisao Nemačku, devojčice nasmrt izbole vršnjakinju (12)

ubijena devojcica
FOTO: Facebook

Luiz (12) iz ​​Frojdenberga u Nemačkoj nestala je dok se vraćala kući nakon posete drugarici. Sutradan je njeno beživotno telo pronađeno na nasipu u blizini kuće, a za njeno ubistvo osumnjičene su devojčice koje je poznavala i koje imaju 12 i 13 godina.

– Ovo je šokantan događaj i poseban slučaj. Luiz je žrtva nasilnog zločina. Obdukcija je obavljena u univerzitetskoj bolnici u Majncu. Prema rezultatu, dete je iskrvarilo od brojnih rana nožem – rekao je viši javni tužilac Mario Manvajler na konferenciji za novinare u utorak (14. mart).

Prema dosadašnjim informacijama, nije bilo dokaza o seksualnom nasilju.

Hitan poziv od Luizinih roditelja policija je primila u 19.45. u subotu (11. mart) nakon što ih je pozvala Luizina najbolja prijateljica.

Zvaničnici su prvobitno pretpostavili da se devojčica izgubila, a onda i da joj se tamo nešto dogodilo. Policija je uzalud pretraživala okolnu šumu, a onda su se tokom istrage pojavili određeni tragovi koji su počeli da ukazuju da se devojčici dogodilo nešto loše. To se ispostavilo kao tačno jer je policijski vodič za pse otkrio Luizino telo na nasipu u 12.30 časova.

Prema rečima tužioca, dokazi su govorili da su samo dvoje dece mogući počinioci.

Kada službenici te noći nisu mogli ništa da pronađu u šikari, nastavili su pretragu sledećeg jutra. Istovremeno, u policijskoj stanici su dodatno poznanici nestale devojčice.

– Devojčice su saslušane i predočeni su im dokazi koji su otkriveni. Sa njima su bili i rođaci, i dobile su psihološku negu. Deca su tada priznala zločin. Potiču iz kruga poznanika žrtve i nisu krivično odgovorne jer imaju 12 i 13 godina – rekli su policijski službenici.

Prema rečima javnog tužioca, deca su pod brigom Kancelarije za zaštitu mladih, koja je nadležna za dalje mere, budući da je starosna granica za krivičnu odgovornost 14 godina

Tokom konferencije za novinare, 30 policajaca nastavilo je da pretražuje stazu od kuće devojke do mesta gde je pronađeno telo. Potraga za oružjem ubistva do sada je bila neuspešna.

Nemački portal Fokus prenosi saznanja da su devojčice ubile vršnjakinju navodno iz osvete, a da je svemu prethodila svađa. Navodno je žrtva ismevala jednu od dve devojke iz kruga njenih poznanika.

Takođe, postavlja se i pitanje da li je Luiz ubijena u naletu besa ili je namamljena u zasedu, a brojni ubodi nožem koje je na telu devojčice pronašao odsek za sudsku medicinu Univerziteta u Majncu ukazuju na to da je u pitanju morala biti ogromna mržnja.

Izvor: Blic

Grupa obesnih tinejdžera surovo se iživljava nad vršnjakom, a devojčica cilja u lice (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link