Internacionalni Recepti

U novom restoranu Sabbiadoro, sve je na klik

Bili smo na otvaranju novog restorana u gradu, Sabbiadora. Ovo je jedan od prvih restorana u gradu pravljen po meri poslovnog čoveka, moderan, lepo uređen, sa italijanskom kuhinjom, i brzim internetom. Konobari će do vašeg stola doći sa tabletom u rukama, a ako ste već bili ovde preporučiće vam neko slično jelo kao i prošli put, ili novo vino slično onom koji ste pili prošli put.

sabiadoro-(11)-konobar-otvaranje
Foto: Jovana Rakić ©

Svi podaci o vama biće tu, a ako se oko nekog jela dvoumite, na tabletu će vam biti prikazano kako to jelo izgleda. Nema više mahanja konobaru kako biste platili račun, dovoljno je da kliknete, i za nekoliko trenutaka, konobar stiže. Restoran ima konekciju sa dva internet provajdera, tako da nema šanse da veza pukne. Nataša Šaru, PR menadžerka restorana kaže da je ovo restoran koji će ljudima pružiti nešto novo i jedinstveno.

– Sabbiadoro je prilagođen potrebama mladog poslovnog čoveka, stolovi će imati priključke za punjače, sve će biti brzo i efikasno. Ovde će moći da se organizuju i poslovni doručkovi i ručkovi, naši konobari imaće wi-fi satove, i u svakom trenutku će znati šta vam je potrebno, tako da nema više potrebe za dovikivanjem i mahanjem – kaže Nataša.

Što se tiče kuhinje, glavni kuvar kaže da će ovde biti spremani vrhunski specijaliteti italijanske kuhinje,a tajna dobrog ukusa je u tome što iz kuhinje sve izlazi spremljeno s ljubavlju. Tu je bogata ponuda morskih specijaliteta, poput lososa sa gamborima, brancina, orada, raznih salata, sendviča, pasta, rižota, i još mnogo lepih đakonija koje možda do sada niste imali priliku da probate.

sabiadoro-(37)-restoran
Foto: Jovana Rakić ©

Da sve bude u duhu Italije, pobrinuće se i konobar, Fabio Falcone koji će vas svojim egzotičnim akcentom i po kojom rečju srpskog sigurno oraspoložiti.

U Novi Sad je stigao tek nedavno, na nagovor prijatelja, a u Sabbiadoro polaže velike nade, i kaže da je siguran u uspeh ovog restorana.

sabiadoro-(14)-hrana-otvaranje
Foto: Jovana Rakić ©

Restoran Sabbiadoro možete pronaći u novom urbanom poslovno – stambenom kvartu na Bulevaru Evrope u ulici Teodora Pavlovića 41/a.

Otkrijte specijalitete mađarske kuhinje!

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link