Balkan

„Ku*vo, je*eš se za 20 evra“: Devojke se vređale i tukle ispred pekare, policija ih privela

pekara
Ilustracija: Screenshot Google Maps

Dve devojke, 18-godišnjakinja i 19-godišnjakinja, proglašene su krivima i osuđene zbog vatrenog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6:30 ujutro.

Prema presudi koju je sud doneo ovih dana, sve se dogodilo sredinom novembra prošle godine ispred pekare Evropa u Novoj Gradišci.

Devojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholisanom stanju, ustanovio je sud i podsetio kako je 18-godišnjakinja naduvala 1.28 promila, a 19-godišnjakinja 0.28 promila.

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne reči i psovke: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, droljo jedna, ti se je*eš za 20 eura, pogledaj na šta ličiš, kravetino“, stoji u presudi u kojoj se dodaje i da su uvrede jedna drugoj ponavljale više puta, prenosi Danica.hr.

Nakon toga, kako se navodi u presudi, fizički su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i telu. 18-godišnjakinja je imala vidljive povrede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok 19-godišnjakinja nije, zaključio je sudija.

Obe su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna, tj. oko 93 evra. Presuda nije pravosnažna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

Tuča u novosadskom naselju Telep posle turnira u malom fudbalu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link