Horoskop Horoskopski znakovi

Ovnu, Blizancima i Raku prošlost će uskoro zakucati na vrata, a bivša ljubav ih izvrnuti naopačke

Pripadnici tri horoskopska znaka imaju velike šanse da  prošlost uskoro zakuca na vrata! Možda su pomislili da su se izvukli, ali će ih sudbonosni susret demantovati. To će ih poremetiti i staviti pred izbor – da uđu u brak ili da potpuno zaborave tu priču.

Ovan

Ovnovi prošlost se sprema da vas poseti u avgustu. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“, jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje!

Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, i igranka može da počne.

Moguće je skorije pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite!

Blizanci

I Blizanci će okusiti svoj deo „kolača“ koji sudbina i karma spremaju. Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj meri „provukli“ kroz zemljotresne događaje, ali izgleda da nećete moći da pobegnete od duhova prošlosti.

Oni koji su usamljeni već duže vreme sada uspevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza.

Nešto će vas pokrenuti da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli, a za koga vas još uvek vezuje nešto duboko iznutra.

Rak

Rakovima nije sve med i mleko. Situacija izgleda ovako – vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom. Doduše i polje karijere.

Probleme na emotivnom planu uspećete da rešite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću..

I vama sledi borba sa duhovima prošlosti. Baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je davno zaheftao srce. Prošle su godine, a neprežaljena ljubav se opet javlja.

Svratićete na još jednu dozu, pa nek ide život…

Bik, Blizanci i Rak ostvariće sve svoje želje u avgustu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
439 Shares
439 Shares
Share via
Copy link