Horoskop Horoskopski znakovi

Rakovi deluju odbojno, ali su zapravo veliki emotivci i uradiće sve za one koje vole

Kada govorimo o osobinama Raka moramo na samom početku moramo reći da on ima čvrstu, ali i osetljivu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da su jake osobe koja sakrivaju svoja osećanja. Mnogima deluju odbojno, a ispod te maske krije se osetljiva ličnost koja je spremna da skoči u vatru za ljude koje voli.

Po cenu svega je spreman da sačeka svojih pet minuta, a često i emotivno ucenjuje i dođe do željenog. Od malena, dete Rak će znati kako da ostvari zacrtano. Magične su njegove suze i nema tog srca koje ne bi bilo osvojeno. Mali Rak će vas opčiniti svojim krupnim okicama i dugim uvijenim trepavicama, piše Atma.hr.

Tek posle dužeg razdoblja poznavanja će početi da vam se otvara, a kada vas bude počastio dogodovštinama iz svog detinjstva ili informacijama o svojoj ljubavi, znajte da ste ušli u uzak krug ljudi koje zove prijateljima.

Tada ste postali pravi sretnik, jer ćete imati osobu koja će za vas biti dostupna 24 sata 7 dana u nedelji. Nema te sile od koje jedan Rak ustukne, ako mu napadnete člana porodice ili bliskog prijatelja.

Preemotivnost mu je glavna boljka pa će sve što im se uputi kao primedba shvatiti kao atak na svoju ličnost i povući se u svoju ljušturu iz koje ih je teško vratiti.

Ko je bio u vezi sa Rakom, zauvek će je pamtiti

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku