Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci su spremni na sve, samo da dođu do cilja

Svima nam se u životu desilo da budemo neiskreni i nemoguće je tvrditi da nikada nisamo slagali. Ipak, jedan znak Zodijaka posebno se izdavaja po tom pitanju i moglo bi se reći da mu je laganje savkodnevica.

Mnogi Blizance smatraju za verne prijatelje, ali treba biti oprezan u odnosu sa njima. Pripadnici ovog horoskopskog znaka svaku životnu situaciju pokušavaju da okrenu u svoju korist, piše portal Stil.

Evo zbog čega najčešće lažu:

Pokušavaju da se izvuku iz nečega što su obećali

Jeste da je ovo nešto zbog čega većina nas laže, ali kod Blizanaca to prelazi na sasvim drugi nivo. Oni često obećavaju stvari za koje znaju da se nikada neće dogoditi, a gotovo nikada ne razmišljaju o posledicama.

Ako im se nešto učini kao dobra ideja u jednom trenutku, odmah će to prihvatiti, iako će se predomisliti već u sledećem.

Žele da spasu svoj obraz

Ako su progešili, Blizanci će svim mogućim načinima pokušavati da spasu svoj obraz. Zavisni su od popularnosti i žele svima da se dopadnu pa makar lagali sve o sebi kako bi došli do cilja.

Vole da su ljudi oko njih zadovoljni

Blizanci se hrane srećom koju izazivaju kod drugih, a ako moraju da biraju između istine koja neće rezultirati srećom i laži koja će napraviti privid sreće, uvek će odabrati laž. Ne rade to zlonamerno, samo žele da usreće što veći broj ljudi.

Žene Blizanci, Lavice i Ribe su otrov za muškarce, ni jedan im ne može odoleti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

96 Shares
Share via
Copy link