Novi Sad Vesti

Veliki trgovački lanac nakon 6 godina neprimetno napustio Novi Sad

kort market
Foto: Printscreen

Jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini zatvorio je jedini maloprodajni objekat koji je imao u Srbiji i to u Novom Sadu – Kort market.

Market je otvoren u Novom Sadu krajem 2016, a prostirao se na oko 800 kvadratnih metara prodajne površine i potrošačima je svakodnevno nudio širok asortiman artikala, piše Retail Serbia.

Prilikom otvaranja, predstavnici kompanije Fructa Trade-a, u čijem se vlasništvu nalazi trgovački lanac, najavili su velike planove za Srbiju i otvaranje više od 50 supermarketa.

Fructa Trade i Kort marketi uspešno nastavljaju svoju ekspanziju na teritoriji Republike Srpske i otvaraju nove maloprodajne objekte. Menadžment je i tokom prošle godine potvrdio da će se i narednih godina otvarati  novi supermarketi, kako u BiH, tako i u Srbiji.

Na upit da li je kompanija potpuno povukla svoje poslovanje zatvaranjem marketa u Novom Sadu ili je u planu otvaranje u drugim gradovima, iz sedišta Fructa Trade-a nisu imali odgovor. Prema podacima upisanim u APR, Fructa Trade je i dalje aktivna kompanija u Srbiji.

Ruski lanac marketa stiže u Srbiju i otvara više od 100 prodavnica

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link