Lifestyle

Trenirajte zavođenje u Novom Sadu

Trener zavođenja Miloš Koprivica kaže da raste broj muškaraca kojima je potreban trening kako bi bili uspešni u osvajanju žena. Momci koji pohađaju ovakve časove imaju od 16 do 40 godina, a najviše ih ima između 21 i 26 godina.

– Prvo se plaše da govore o tome da su naši članovi, a nakon postignutih rezultata počnu da se hvale time – kaže trener Miloš Koprivica iz udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i dodaje da često na predavanjima nema mesta za sve koji žele da prisustvuju, pa moraju da im šalju snimljeno.

U čitavom regionu se povećava broj članova koji pristupaju ovakvim udruženjima. U Hrvatskoj muškarci posećuju najveći balkanski forum o zavođenju “Pua.hr”, a u Srbiji treninzi za zavođenje postoje još od 2006. godine. Treneri drže časove u Beogradu, Pirotu, Novom Sadu.

zavodjenje-novisad-kurs

 

U Beogradu udruženja organizuju kampove gde dolaze stranci da bi učili kako se “muvaju” Istočnoevropljanke. Trener Aleksandar Sirković, jedan od osnivača plesne škole “Fiesta” iz Beograda, drži i časove zavođenja kroz salsu.

– Postao sam član, jer nisam znao kako da priđem devojkama u izlasku – kaže Novosađanin koji je želeo da ostane anoniman.

Trener iz udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” navodi da postoji mogućnost da se radi s ljudima iz Novog Sada.

– Novosađani dolaze kod nas u Beograd na trening, ali možemo da, uz  dodatne  troškove, održimo trening i u njihovom gradu – ističe Koprivica i dodaje da je Novi Sad  mesto gde bi voleo da proširi svoje udruženje.

zavodjenje-kurs-trening-srbija

Čitavu priču je pokrenuo “Pick Up Artist” Erik von Markovik poznatiji kao Mystery devedesetih, jer i sam nije uvek imao sreće s devojkama. On je izmislio “igru” zavođenja u kojoj se upotrebljava specifičan žargon, koji koriste članovi unutar udruženja. U Srbiji muškarci su postali zainteresovani za ove treninge dolaskom knjige “Igra” od Nil Štrausa na naše tržiste koja je momcima ulila nadu i uputila ih u svet ličnog razvoja kroz muško – ženske odnose.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link