Lifestyle

Top 7 sitkoma svih vremena

Alo alo (‘Allo ‘Allo)

Nijedna lista ove vrste ne može da prođe bez ove serije. Smeštena u vreme Drugog svetskog rata, u francuski kafić u jednoj okupiranoj francuskoj varoši, serija je zapravo parodija na bezlične ratne filmove koji su se sedamdesetih godina prikazivali na britanskoj televiziji. Osim urnebesno smešnih situacija, razne varijacije sa akcentima daju naročitu draž dogodovštinama Renea, Mimi, Edit, Marije, poručnika Grubera i ostalih likova.

Sajnfeld (Seinfeld)

Autori ove humoristične serije su proslavljeni komičar Džerija Sajnfild i Leri Dejvid, autor serije Bez oduševljenja, molim!. Do 1998. godine snimljeno je ukupno 180 epizoda za devet sezona. Serija je fokusirana na Sajnfelda i njegove ekscentrične prijatelje, a uticaj koji je ova serija imala na pop kulutru može se primetiti i danas.

Štreberi (The Big Bang Theory)

Šeldon Kuper je možda genije koji zna sve naučne činjenice, ali kada je reč o svakodnevnim društvenim interakcijama, ne može se baš pohvaliti. Kao ni njegov cimer Lenard i prijatelji Radž i Volovic. U nekoliko poslednjih snimljenih sezonama imate priliku da gledate ono što na početku niste ni slutili – Šeldona u vezi.

Aleksandra Aleksić

komentara

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link