Lifestyle

Top 10 ideja za savršen poklon kojih se ne biste setili na prvu loptu

Pokloni su sjajan način da dragim ljudima pokažete koliko vam je stalo do njih. Najčešće se daruju za specijalne datume, kao što su rođendani, godišnjice ili praznici, ali ako nekoga volite onda vam i nije potreban povod da biste tu osobu obradovali nekim lepim i prigodnim poklonom. Međutim, koliko god vi voleli da poklanjate, uvek se nameće ono pitanje “šta pokloniti”, pritom uvek vodeći računa da poklon bude kreativan, originalan, a pre svega koristan. 

Postoje mnogobrojne ideje za poklon, a od prilike i osobe kojoj se poklanja, zavisi šta je najprikladnije pokloniti u tom trenutku. Mi smo za vas spremili listu od 10 interesantnih poklona, kojih se možda ne biste odmah setili, a koji mogu biti sjajan dar za vama dragu osobu. 

#1 Album sa fotografijama – verni čuvar najlepših uspomena

Iako se čini da su albumi sa fotografijama izašli iz mode i da su selfiji i Instagram zauzeli njihovo mesto, verujemo da ne postoji osoba koja se neće obradovati jednim lepim albumom u kojem su hronološki poređani najlepši i najznačajniji događaji iz njenog života. Ovi čuvari uspomena ostaju za sva vremena i nijedan klik na dugme delete neće moći da ih izbriše. 

Album sa fotografijama, fotografije i cveće na stolu

#2 Društvena igra – zabavi nikad kraja

Svi vole da igraju društvene igre, a malo ko se seti da neku od njih pokloni dragoj osobi. Baš zato mislimo da bi neka interesantna društvena igra bila sjajno rešenje za poklon, stoga se potrudite da odaberete onu pravu. U periodima dokolice nema bolje zabave od igranja društvenih igara sa prijateljima ili porodicom. 

#3 Majica sa zanimljivim i originalnim natpisom

Svi vole da nose majice i svako ih ima, pa zbog toga retko ko odluči da pokloni upravo majicu. Međutim, kada ta majica dođe sa nekim zanimljivim ili motivacionim natpisom onda može biti sjajan poklon. Posebno su interesantne one namenski izrađene majice sa nekom internom porukom koja će sigurno obradovati osobu koja je dobije. 

#4 Bojanka za odrasle za sve koji u deca u duši

Sigurno da ne postoji osoba koja se u detinjstvu nije igrala bojankama i flomasterima, a onda je odraslo doba skrajnulo tu kreativnost. Ne mora da bude tako, jer postoje bojanke za odrasle koje iz svake osobe mogu izvući maksimalnu kreativnost. Sjajan poklon za sve one ljudi koji su večna deca u duši. 

#5 Antistres loptica – idealno rešenje za naporni dan

Brz tempo života donosi mnogo stresa i nervoze na dnevnom nivou. Zato mislimo da je idealno rešenje da svojoj dragoj osobi poklonite antistres lopticu i tako joj pomognete da se reši napetosti. Osim što će se prijatno iznenaditi, ove zanimljive igračke savršeno će doći u pauzi između napornih dnevnih aktivnosti. 

#6 Slatko iznenađenje na kućnoj adresi

Odličan poklon za nekoga ko voli slatkiše je upravo slatki paket koji će mu stići na kućnu adresu! Sigurni smo da bi svaki ljubitelj slatkiša bio oduševljen ovim unikatnim poklonom. Osmeh od uveta do uveta je zagarantovan kada neočekivano stigne dostava krofni ili nekog drugog dezerta. 

#7 Držač za laptop – spojite lepo i korisno

Jedinstveno rešenje za osobe koje stalno nešto rade putem laptopa ili jednostavno samo vole da koriste ovaj uređaj u slobodno vreme jeste držač za laptop. Ovaj originalni poklon ne samo da će biti upečatljiv i neočekivan, već i veoma koristan, pa je zato njegova vrednost utoliko veća.  

#8 Maska za mobilni telefon

Maske za telefone postale su prava atrakcija jer se mogu naći u različitim oblicima, bojama i dezenima. Zbog toga su rođendan, godišnjica veze ili neki praznik sjajna prilika da dragoj osobi poklonite neku zanimljivu masku za telefon, koja će imati i dekorativnu i zaštitnu funkciju. 

#9 Futrola za naočare sa dezenom

Ukoliko osoba kojoj želite da nešto poklonite nosi naočare, onda bi odlično rešenje za poklon mogla da bude neka futrola sa zanimljivim dezenom i printom. Ovakve futrole mogu biti sjajan aksesoar, a i dobro dođu kada treba odložiit naočare kako bi se sprečilo njihovo oštećenje. 

#10 Privezak za ključeve 

Privesci nisu samo tu da budu ukras i lepo izgledaju, već su veoma korisni kako se ključevi ne bi zagubili. Zbog toga je uvek dobro imati neki zanimljivi privezak, stoga razmišljajte u tom pravcu kada ne znate šta da poklonite dragoj osobi. 

Za koji god poklon sa liste da se opredelite nećete pogrešiti, a jedino što je važno jeste da bude poklonjen sa ljubavlju. Kod poklona nije bitna njegova materijalna vrednost, ali jeste bitan taj mali znak pažnje koji signalizira vašoj dragoj osobi da uvek mislite na nju i da vam je do nje stalo. 

Mateja Panović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link