Magazin Top 10

Top 10 grešaka naših voditelja

Gledamo ih i slušamo, njihovu savršenu dikciju, gestikulaciju i mimiku, ali najviše volimo kada naprave grešku ili lapsus. Ovo su je naš izbor top 10 grešaka tv lica.

Ovaj video su nazvali ljubav na prvi pogled. I to nas je baš nasmejalo nedavno, a volimo i one stare snimke koje možemo gledati iznova i iznova.

Svi se dobro sećamo vesti iz kulture, pardon kurtule.

Lapsusi voditeljke Jovane Joksimović su posebni hit na društvenim mrežama. Ovaj je opisan kao ona situacija kada nismo raspoloženi za slikanje.

Da ga pu*im? Da ga… Šta je ona ovde zapravo rekla? Ne, nismo sigurni, a nije ni ona. Voditeljka Sofija Rajović u epizodi da ga pu*im.

Dugo se prepričavao lapsus u vezi sa komplimentima. Mlada dama treba da ga prima, a ne da ga daje. Ni kolega nije mogao da izdrži, a da se ne pokida od smeha.

A onda je kolegu sa Avale karma kaznila. Kako to ume da bude nezgodno, pa umesto Bela kuća kažeš Bela Q. Hit stvarno je ta Avala bila nešto specifično, bar što se tiče lapsusa.

Ni voditeljima vesti na drugim televizijama nije lako. Iz P. M. je onaj momenat kada vam se svega preko glave. Nekada ovog lika stvarno razumemo.

I televizija Pink je imala svoje hit gafove. J bre sve tamo ćemo zauvek pamtiti. Da, da razumemo kriva je režija, pa ti posle moraš da pereš jezik zapunom…

Roksandu svi volimo, ona je simbol b92. Volimo je naročito kada namesti onako obrve i sva se uozbilji. Sledeći gaf i nije toliko smešan, ali nam je drag jer smo konačno videli da i Roksanda ume da se smeje. Hah!

I još jedna dobra voditeljka ulepšala je nekome vesti, dan i život. E da nam je više ovakvih luzera dani, vesti i životi bi nam bili mnogo zanimljiviji.

Dobar voditelj je ipak para vredan, a para vrti gde burgija neće. Nadamo se da ste se nasmejali uz ove gafove naših voditelja.

Više o tome zašto je naša novinarka odbila prosca

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

70 Shares
Share via
Copy link