Magazin

Evrovizijske bravure Duške Vučinić zbog kojih Srbija uvek ima najjači prenos

duska vucinic

Da nije Duške Vučinić Lučić prenos Evrovizije ne bi bio ni blizu toliko zanimljiv. Njene komentare pažljivo pratimo još od 2003. i bez njih ne možemo ni da zamislimo ovo takmičenje.

Tviter zajednica je posebno gotivi i skoro svake godine se čini da se Duškini prenosi prate s više pažnje nego nastupi samih izvođača. Pre nego što je počela da prenosi Evroviziju Duška je sa bivšom suprugom glumca Vojina Ćetkovića, Natašom Milovanović, činila voditeljski duo na Trećem kanalu.

Pronašli smo neke od nezaboravnih, simpatičnih lapsusa i komentara Duške Vučinić Lučić.

Godine 2016. je za jednog izvođača rekla – ovaj je sad završio pa može i da viče, a čuli smo i rečenicu: „Oni imaju koreografiju svojim prstićima“.

Jednom je promašila pobednike, ali ko bi joj zamerio? „Gledaoci u Srbiji su maksimalnih 12 poena dali ruskom predstavniku. Sve čestitke ruskoj predstavnici na pobedi, sve čestitke švedskoj televiziji na organizaciji“, rekla je Duška, iako je te godine na „Pesmi Evrovizije“ zapravo pobedila predstavnica Ukrajine, a ne Rusije.

Konstatovala je i da bi jednoj od takmičarki „bilo bolje da se fokusira na akrobatiku“, kostimograf Malte bi „možda mogao da razmisli o svom učinku ove godine“, a prošle godine često je ponovljen isti komentar o gužvi u Ahoj areni i „ljudima bez maski“.

Na repertoaru slatkih bisera bio je i jedan nastup Bugarske kad je sve što je imala da kaže bilo: „Dooobro.“

Rekla je i da je jedan takmičar bio prijavljen kao komičar „pa ćemo tako ovaj nastup i gledati“. Pamtimo i „sad je onaj momenat kad bih ja najviše volela da mi zatvorite oči“, „dobro, ovo baš i nije lepo ponašanje plaziti se ovako u kameru ali agresija mora da izađe od te silne sreće… Bravo, bravo, bravooooo“, „osam puta su pobeđivali obučeni u crno-beloj kombinaciji“.

Jedva smo dočekali ovogodišnje takmičenje za najbolju pesmu Evrope jer osim Konstrakte koja je zaista donela ogromnu promenu u ono na šta smo navikli, tu je i Duška da nas ponovo zasmeje i oraspoloži.

Izvor: Zadovoljna

Zablistao na Evroviziji sa „Džuli“, pa završio na socijalnoj pomoći optužen za zlostavljanje

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link