Magazin Novi Sad

Napad nožem u Kisačkoj: 3 TINEJDŽERKE se posvađale zbog DUGA

policija

Sinoć oko 20 časova dogodio se napad nožem na uglu ulice Jovana Subotića i Kisačke u Novom Sadu.

U incidentu su učestvovale tri tinejdžerke, a prema dostupnim informacijama dve su zadobile lakše telesne povrede.

Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je izašla na teren oko 20 časova i konstatovala situaciju na uglu Jovana Subotića i Kisačke ulice.

Osamnaestogodišnja i petnaestogodišnja devojka zatečene su sa povredama i lekarska ekipa ih je, nakon ukazanih mera na licu mesta, prevezla u dečiju bolnicu.

Oko pola sata kasnije je zbrinuta i treća devojka, koju je Hitna pomoć zatekla u prisustvu policije na uglu Kisačke ulice i Vuka Karadžića. Kako dodaje dr Krulj, sumnja se da je povrede zadobila iz iste okolnosti kao dve prethodno zbrinuta devojke, a takođe je pregledana i prevezena u Dečiju bolnicu, po indikaciji lekara.

Nezvanično, jedna od devojaka nožem je nasrnula na preostale dve nakon što su je iste napale u njenom stanu. Razlog za sukob je navodni dug koji postoji između devojaka, a policija radi na daljem utvrđivanju svih okolnosti.

Svim lošim momčićima” i nafuranim curicama: Vi ste žrtve, a ne heroji pomahnitalog društva!

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link