Beograd hronika

Uhapšen pomahnitali napadač iz Evanđeoske crkve, masakr izbegnut zahvaljujući jednom čoveku

Uhapšen napadač iz Gepratove (1)
Foto: Nikola Tomić

Muškarac koji je danas u centru Beograda izbo dvoje ljudi, među kojima i jednog stranca, brzom akcijom policije je priveden.

Ilija N. je u Ulici admirala Geprata, u Beogradu, ušao u zgradu Prve Hristove crkve i izbo nožem dvojicu muškaraca. U nekim medijima se pojavljuje informacija da je on izbo trojicu muškaraca.

Prema priči jednog od očevidaca, u dve prostorije bilo je više od 14 ljudi. U jednoj više od 10, a u drugoj četvoro. Ilija N. ušao je u prostoriju na prvom spratu gde se nalazilo četvoro ljudi, među kojima i starešina, ranio troje, dok je četvrta osoba uspela da pobegne iz prostorije i sa spoljne strane zatvori i drži vrata do dolaska policije.

Mediji pišu da su pomahnitalog Iliju uspeli da savladaju sledbenici crkve.

Napadača Iliju N. su do dolaska policije, koja se pojavila u roku od dva minuta, držali iza zatvorenih vrata.

„Oko 11.05 sati u Ulici admirala Geprata 14, u prostorijama Prve Hristove crkve, I. N. (39) nožem je naneo povrede u predelu stomaka i leve ruke državljaninu Gvineje, A. R. D. (64) i povredu ruke državljaninu Srbije S. M. (40). Oba povređena i starešina crkve G. Z. (61) vozilom HItne pomoći prevezeni su u Urgentni centar“, rečeno je iz policije.

Kako su medije ranije danas objavili, Ilija je juče izbačen iz Prve Hristove crkve koja se nalazi u zgradi Admirala Geprata, a on je današnji čin počinio iz osvete. Postoje navodi i da je reč o psihički nestabilnom čoveku.

oznake

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link