Magazin

Tiktokerka se požalila na hranu u turskom hotelu, pa “uništena” na društvenim mrežama (VIDEO)

hrana u hotelu
Foto: printscreen, TikTok

Tiktokerka koja objavljuje pod profilom @thisonetimeinturkey objavila je snimak u kojem se požalila na hranu u luksuznom hotelu s pet zvezdica u Antaliji u Turskoj.

Antalija je jedna od najpopularnijih destinacija u Turskoj i među srpskim turistima, između ostalog i zbog atraktivne ponude hotela i povoljnih all inclusive aranžmana. Međutim, ispostavlja se da neki imaju posebna očekivanja.

– Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište s pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana s paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari – požalila se tiktokerka, a u videu pokazala kako izgleda taj švedski sto.

– Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro – rekla je konstatujući da neka hrana iz ponude nije sveža.

– To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak – rekla je i pokazala dva velika lonca supe. – Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne – zaključila je pa izazvala burne reakcije.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change

♬ original sound – thisonetimeinturkey

Naime, u komentarima su se javili brojni tiktokeri koji su joj pisali kako hrana izgleda odlično, ali i prozvali zbog nepoznavanja turske kuhinje i običaja.

„Pričaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor“, „Supa je uobičajen izbor za turski doručak, kao kajgana s rajčicom. Mislim da si zalutala“ i „Žališ se da je ista hrana svaki dan, a imaš milion opcija“, neki su od komentara.

Izvor: Index

Tiktokerka iz Australije zgađena prizorom sa plaže u Hrvatskoj: “Neću moći više da plivam ovde”

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link