Srbija Vesti

TikToker koji je nemo gledao dok mu otac tuče ženu: „Čist sam pred Bogom“ (VIDEO)

tiktoker

TikToker Marko Maksimović emitovao je „lajv“ snimak na toj društvenoj mreži, a na njemu se vidi i čuje kako on i navodno njegov otac vređaju žensku osobu. Pred kraj snimka naslućuje se da stariji muškarac i udara ženu.

Nakon što se snimak proširio društveni mrežama, TiToker se oglasio sramnom objavom. Marko se na svom Instagram profilu izvinio svima zbog, kako je naveo, „one gluposti“.

Napisao je da je jutros bio na saslušanju u policiji, gde je navodno proveo četiri sata.

tiktoker izvinjenje

„Ja se zaista izvinjavam ljudima, unapred se izvinjavam za one gluposti. Bio sam u policijskoj stanici, gde sam četiri sata bio saslušavan, isproveravali su mi telefone i sve. Znači stvarno nije u redu, ja imam prava za povredu ugleda i časti“, rekao je on i dodao da se radilo o bivšoj devojci te da „nisu spomenute godine niti ime“.

„Kraj priče. Stvarno to nisam očekivao, to je kao da ja sad sa nekim razgovaram i da to snimam. Pa za to se odgovara, ali to stvarno nije u redu. Ljudi izvinjavam se, znači ozbiljno, ja sam čist pred Bogom, ja sam bio u policijskoj stanici davao sam izjavu, tri inspektora je bilo i to je to. Imam zapisnik“, rekao je Marko na kraju objave.

Podsetimo, na snimku se vidi kako on sedi za stolom dok njegova supruga i njegov otac stoje i raspravljaju se, a u jednom trenutku otac udara snaju.

„Moram da te odvedem kod doktora. Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu“, rekao je njegov otac u snimku.

„Mogu da ti pokažem da je Marko javno rekao da traži drugu devojku“, rekla je žena, a Marko je dodao: „Tražim normalnu, a ne kao što si ti. Samo misliš da se ubiješ“.

Inače, Markov TikTok nalog je isključen zbog brojnih prijava.

Izvor: Nova

Mlada lepotica sa psom prosi u Knez Mihajlovoj, njena dnevna zarada mnoge iznenadila (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link