Magazin

Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak!

Aleksandar Stankovic

Urednik i voditelj popularne HRT-ove emisije „Nedeljom u 2“ Aleksandar Stanković komentarisao je slučaj Novaka Đokovića kome australijske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju i nastup na Australijan openu. samo dan kasnije Stanković je napisao pismo samome sebi, gde se prekoreva što je na neprimeren način komentarisao najboljeg svetskog tenisera.

– Vrhunski sportista i kreten. Ima ih dosta, al’ ovih dana jedan se baš trudi – glasila je prvobitna Stankovićeva izjava, koja je očigledno aludirala na srpskog tenisera.

Danas je tim povodom napisao pismo sam sebi u kojem otkriva da mu je krivo zbog tih reči:

– Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumeš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se – započeo je Stanković.

Šta se ti imaš identifikovati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l’ možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što celi život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju tvoj Aco Stanković – zaključio je hrvatski voditelj.

Rambo Amadeus tražio 500 evra da gostuje kod Aleksandra Stankovića na HRT-u

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Srbijanska budaletina, lupeta! Kao i uvek želja da se dokaže da je veći Hrvat od Hrvata. Čuj, Stanković Hrvat?!

125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link