Magazin Poznati

„Nefer“ testament Brus Vilisa šokirao svet ali ne i njegove ćerke koje dobijaju „mrvice“(FOTO)

Brus vilis sa familijom
Foto: Instagram / buuski

Vest o borbi Brusa Vilisa protiv afazije potresla je ceo svet, posebno nakon saznanja da će glumac morati da se povuče iz posle. Inače, vest je objavljena u martu ove godine uz objašnjenje da je posledica  poremećaja gubitak ili poremećaj govora, uz smanjenu mogućnost razumevanja ili izražavanja.

Vilis se svakodnevno bori sa problemima koja ta bolest donosi, a ima sreću da oko sebe ima porodicu koja ga voli i podržava.

Već je počelo da se priča i o raspodeli njegovog bogatstva, a svet je ostao u šoku kada je objavljeno da će ćerke, koje je glumac dobio iz braka sa Demi Mur, dobiti samo po milion dolara u odnosu na 250 miliona dolara, koliko se procenjuje da je neto bogatstvo Brusa Vilisa.

Naime, kako piše Radar Online, Brusove tri ćerke iz prvog braka sa Demi Mur: Rumer (34), Skaut (31) i Talula (28) dobiće samo po milion dolara jer glumac smatra da Demi Mur neće dozvolitii da njima nešto zafali. Inače u drugom braku, glumac ima dve ćerke.

A da njegova odluka nije uticala na njihovu porodicu potvrdila je i slika koju je okačila Demi.

Na fotografiji vidimo čuvenog glumca Brusa Vilisa sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis i bivšom suprugom Demi Mur, koje su jedna pored druge, kao najbolje prijateljice.

Tu su i ćerke koje je Vilis dobio u ta dva braka, Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin.

– Mi smo PORODICA – napisala je Demi Mur pored fotografije i dodala da u njihovom domu vlada pravi praznična atmosfera.

Izvor: Kurir

Brus Vilis svakim danom sve lošije, porodica se ne odvaja od njega i moli za čudo (FOTO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link