Balkan hronika

Otac iz Teslića obesio pitbula koji je preskočio ogradu i napao mu decu u dvorištu

pitbul

Sinoć (2.avgust) oko pola deset uveče Nedeljko iz sela Đulići pored Teslića ubio je pitbula.

– Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M., a gde je bio pas pit bul koji je bio svezan lancem. U susednom dvorištu bilo je više dece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo sa lanca i preskočio u dvorište među decu – ističe sagovornik Srpskeinfo.

Dodaje da su se deca prepala i počela da vrište i dozivaju pomoć.

– Otac jednog od deteta je odmah istrčao iz kuće i uhvatio psa za lanac. Najverovatnije ga je nekako ošamutio i zatim ga je obesio na drvo u blizini kuće – pojasnio je izvor.

Nakon toga su Nedeljko i vlasnik psa sve prijavili policiji.

U dobojskoj policiji su rekli da je sinoć oko 21.10 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su obesili psa pit bul.

– Istog dana oko 21,15 časova, obratio se i N.A. koje je prijavio da je udavio psa iz razloga što je isti u dvorištu njegove porodične kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležje krivičnog dela „Mučenje i ubijanje životinja“.

Pitbul uleteo u hodnik Kliničkog centra u Kragujevcu da pronađe vlasnika (FOTO)

oznake

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link