Magazin Svet

Dečak (15) umire od raka i teši svog mlađeg brata Petra, ovo je slika koja obilazi svet

bndzamin-petar
Foto: Facebook/Benjamin Elliott - new

Potresna slika dva dečaka u zagrljaju obišla je svet i ostavila mnoge ljude u suzama, a iza svega se krije tužna priča o dva brata.

Naime, na fotografiji su braća, stariji Ian ima samo 15 godina i boluje od karcinoma, a leka nema. Fotografija je nestala nekon što je Ian rekao mlađem bratu Petru da će uskoro umreti.

Ianu je dijagnostikovan osteosarkom 2019. godine, a nakon operacije i više ciklusa hemioterapije lekari su rekli da se rak povukao.

Međutim, u novembru 2021. godine bolest se vratila i proširila po celom telu. Lekari su saopštili da ne mogu da spasu dečaka.

Ian je tužne vesti saopštio svom mlađem bratu Petru, koji je počeo da plače. Petar je, kada je saznao da će njegov stariji brat umreti, poleteo mu je u zagrljaj i zajecao. Ian ga je tešio i izvinjavao se što ne može da pobedi bolest, prenosi kurir.rs.

Srceparajuću fotografiju je na Fejsbuk objavio čovek iz Oregona po imenu Bedžamin Eliot, čija veza sa dečacima nije poznata. Fotografija se proširila internetom, ostavljajući mnoge korisnike potresenim.

– Bez reči ova fotografija šalje mnogo jaču poruku nego što bi reči ikada mogle – napisao je Bendžamin uz fotografiju.

fejsbuk-bendzamin
Printscreen/Facebook/Benjamin Elliott – new

Izvor: kurir.rs

Dečak se vratio sa mora i doneo jeziv crtež porodice, reagovao psiholog, a kad su čuli objašnjenje svi su zanemeli

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
475 Shares
475 Shares
Share via
Copy link