Srbija Vesti

Mlada teniserka prevozila drogu sa Kopaonika, 8.5 kg marihuane sakrila pod reketima (VIDEO)

teniserka marihuana
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

– Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenis – izjavila je za „Blic“ poznanica Jelene M. (19), koja je uhapšena juče (14. mart) nakon što je u automobilu marke „Smart“ kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane.

Novinari „Blica“ posetili su kraj iz kojeg je uhapšena tinejdžerka, gde su komšije u šoku nakon što su saznali za čega je optužena. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

– Ona je jedno vreme razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija – priča komšinica.

Ona dodaje da su normalna porodica i da nikada niko nije imao problem sa njima.

– Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima – dodaje sagovornica Blica.

Kako je „Blic“ pisao, policija je u saradnji sa UKP, Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Jelena M. je bila u kolima sa maloletnikom (17) i kod njih zaplenila 8,5 kilograma marihuane.

Kako se vidi na snimku koji je objavio MUP, u žutom „smartu“ se u gepeku nalazilo nekoliko teniskih reketa, s obzirom da je Jelena M. ponekad davala časove iz tenisa.

Međutim, ispod njih, pronađena je torba u kojoj je bilo 20 paketa marihuane.

Osumnjičenoj Jeleni M. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Sedamnaestogodišnjak je priveden Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izvor: Blic

Galeb zgrabio paket marihuane pred policajcima u civilu i duvača spasao hapšenja

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

505 Shares
505 Shares
Share via
Copy link