Magazin

Tejlor Svift ušla u istoriju Gremija, pa odnosom prema Selion Dion razbesnela fanove (FOTO)

tejlor-svift
Foto: Printscreen

Istinski šok je priredila Tejlor Svift sinoć na uručenju Gremi nagrada u Los Anđelesu. Pobedila je u kategoriji album godine, postavši prva osoba kojoj je četvrti put pripalo to priznanje.

Istorijski uspeh zasenio je njen gest prema muzičkoj ikoni Selin Dion koja je joj je predala statuu, koja je i njoj samoj uručena pre 27 godina. Pojavljivanje Selin Dion jedan je od najistaknutijih momenata sa ceremonije.

Tejlor Svift je nagrada Gremi pripala zahvaljujući albumu Midnights iz 2022. Više nego euforična popela se na binu Crypto.com Arene u Los Anđelesu. Tamo ju je dočekala i Selin Dion, a fanovi su uočili da dobitnica priznanja nije ni obratila pažnju na legendarnu koleginici, nije je ni pogledala nego se brzo okrenula kako bi sa saradnicima proslavila veliki uspeh.

Svift i Selin Dion srele su se kasnije u bekstejdžu, pa je zabeležen njihov daleko srdačniji susret. Ipak, to nije umirilo kritike već se i tumači kao način da se “ispegla” situacija.

Tejlor Svift koja je pobedu slavila sa Lanom del Rej pa sa Edom Širanom i mnogim drugim u publici, našla se na meti najoštrijih kritika:

“Ali zanemariti ikonu, koja se bori sa toliko problema?”, “Branila sam Tejlor, ali ovo ne mogu da odbranim. Uopšte ne primećuje Selin”, “Tejlor nije uvažila legendu Selin Dion na dodeli Gremija, ali je dovukla Lanu del Rej na binu? Sramno”, “Tejlor ne uvažava Selin i onda joj OTIMMA Gremija… Zatvor”.

Pojavljivanje Selin Dion oduševilo je javnost. “Kad kažem da sam srećna što sam ovde, stvarno to mislim od srca”, rekla je pevačica koja je nosila svetlu haljinu, tamnosmeđi kaput i svetlucavu ogrlicu. Dodala je: “Oni koji su bili dovoljno blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada Gremija nikada ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i živote ljudi širom sveta”.

Slavna pevačica saopštila je 2022. da boluje od sindroma ukočene osobe i od tada traje njena velika borba.

Za rubriku “Verovali ili ne”: Mačke Tejlor Svift vredne skoro 300 miliona evra

Izvor: Blic žena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link