Lifestyle

10 najplaćenijih pevačica današnjice

Gledamo ih u reklamama, emisijama i brojnim drugim gostovanjima, slušamo ih na radiju i ponekad im zavidimo na načinu života. One su uspešne i zarađuju milione. Njihov posao je prepun odricanja i truda. Evo liste najplaćenijih pevačica na svetu.

Britni Spirs – 20 miliona dolara

Vreme kada je Britni imala probleme i nije radila sada je već davno zaboravljeno. Iako njen najnoviji album nije doživeo preterani uspeh, ona je ipak odlično zarađivala nastupajući u Las Vegasu za 300 hiljada dolara po nastupu. U jednom trenutku joj je i to bilo malo, pa sad dobija oko pola miliona za jedan koncert u ovom gradu.

britni-spirs

Lejdi Gaga – 33 miliona dolara

Pre nekoliko godina, Lejdi Gaga je zarađivala oko 90 hiljada dolara godišnje. Sada je malo zanemarila svoju karijeru, pa je i zarada manja. Bez obzira na ovo ona je ostala verna svom stilu i ponašanju.

lejdi-gaga

Selin Dion – 36 milona dolara

Ne sećate se kad ste poslednji put videli Selin Dion? Kako je moguće da ona i dalje toliko zarađuje? Baš kao i Britni, Selin zarađuje nastupajući u Las Vegasu. Iako ovo radi skoro deceniju, njena izvođenja su i dalje veoma popularna.

selin-dion

Majli Sajrus – 36 miliona dolara

Majli je najveći deo novca zaradila zbog svojih efektnih i neobičnih nastupa koje ljudi dolaze da vide. Nismo baš sigurni koliko je ovo baš dobro za jednu mladu devojku, pošto je očigledno da je popularnost uticala na nju i njeno ponašanje.

majli-sajrus

Dženifer Lopez – 37 miliona dolara

Ovaj novac Dženifer nije zaradila od svog najnovijeg albuma, nego od svog televizijskog pojavljivanja. Američki idol je gubio publiku sve dok Dženifer nije postala deo žirija u ovom takmičenju. Ovo se kasnije nije pokazalo kao dobra odluka za Fox, ali svakako su morali da joj plate.

dzenifer-lopez

Keti Peri – 40 miliona dolara

Keti Peri je veoma popularna, gledamo je svakodnevno na televiziji i bilbordima i slušamo na radiju. Za razliku od Britni Spirs koja se teško nosila sa porodičnim problemima, Keti se odlično snašla nakon razvoda, nastavila je da radi i zarađuje.

keti-peri

Rijana – 48 miliona dolara

Iako nije imala puno samostalnih nastupa u poslednje vreme, išla je na muzičku turu sa Eminemom i upravo ovo joj je donelo ogromnu zaradu. Njihovi nastupi su trajali dve nedelje i bilo ih je šest, a uspeh je bio fantastičan.

rijana

Pink – 52 miliona dolara

U poslednje vreme ova pevačica ostvarila je veliki uspeh. Pink je prošle godine imala čak 85 koncerata od kojih je dosta zaradila. Nastupi su bili toliko popularni da je za dva u istom gradu dobijala oko pola miliona dolara.

pink

Tejlor Svift – 66 miliona dolara

Njen album „1989“ prodat je u više od milion primeraka za samo nedelju dana od objavljivanja. Njene pesme i nastupi su veoma popularni i donose joj ogromnu zaradu. Osim toga, ona se pojavljuje i u nekim reklamama koje samo dodatno povećevaju njen budžet.

tejlor-svift

Bijonse – 115 miliona dolara

Nakon što je objavila poslednji album bez ikakve prethodne najave, ova pevačica samo nastavlja da ređa uspehe. Iako joj novac možda i nije neophodan, s obzirom na bogatstvo koje poseduje zajedno sa mužem, ona nastavlja da radi i zarađuje.

bijonse

Izvor: myfirstclasslife.com

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
17 Shares
Share via
Copy link