Magazin

Za rubriku “Verovali ili ne”: Mačke Tejlor Svift vredne skoro 300 miliona evra

tejlor svift
Tejlor Svift - Strelac/Foto: ARTURO HOLMES

Tejlor Svift fotografisala se sa svojim četvorogodišnjim mačkom Bendžaminom Batonom na naslovnici časopisa Tajm (Time), povodom proglašenja titule ličnost godine. Slavna pevačica je insistirala da na snimanje povede svoju mačku, čija je vrednost procenjena na oko 100 miliona dolara, odnosno oko 90 miliona evra.

Osim Batona, kome je ime Tejlor dala po filmu “The Curious Case of Benjamin Button”, pevačica ima još dve mačke, Meredit Grej i Oliviju Benson, koje su se pojavljivale u brojnim muzičkim spotovima i reklamama.

Ekstremna vrednost ovih mačaka objavljena je početkom godine u izveštaju AllAboutCat.com. Izračunali su iznose na temelju moguće zarade na profilima na Instagramu i pomnožili s prosečnim brojem lajkova.

Bendžamin Baton već uveliko zarađuje, glumio je u spotovima, ima sopstvenu liniju odeće i pojavljivao se u reklamama.

U aprilu 2020. maca Olivija Benson se pojavila na Instagramu i odmah dobila više od 2 miliona lajkova.

U januarskom izveštaju procenjeno je da Olivija ima vrednost od oko 85 miliona evra, što znači da je treća najbogatija mačka na svetu.

Ta je suma objavljena još i pre nego što je Tejlor Svift ovoga leta zavladala svetom s rasprodatim koncertima i brojnim saradnjama.

Jasno je da će vrednost Bendžamina Batona porasti pojavljivanjem uz Tejlor Svift na naslovnici časopisa Tajm.

Tejlor Svift je za snimanje naslovnice magazina Tajm odabrala crni bodi, dok se Bendžamin odmara na njenom vratu.

Bendžamina je Tejlor udomila na snimanju spota “Me!” Čim ga je videla, zaljubila se. U spotu su se takođe pojavile njene Meredit Grej i Olivija Benson. Međutim, shvatila je da želi još jednu macu, upravo tu.

Odvela ga je kući odmah nakon snimanja, nazvavši ga po fiktivnom liku Bendžaminu Batonu iz filma iz 2008. godine.

– Zaljubila sam se – prisetila se Tejlor Svift. Čim sam ga uzela, pogledao me i kao da mi je rekao, ti si moja mama, živećemo zajedno”, izjavila je pevačica, piše Dejli mejl (Daily Mail).

Višestruka dobitnica Gremija predstavila je Bendžamina Batona na Instagramu nekoliko dana kasnije zajedničkom fotografijom uz koju je napisala: “A sada ih je troje”.

Objavljena lista najlepših žena sveta, da li ste iznenađeni rang listom? (FOTO)

Izvor: B92

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link