Beograd Magazin

Javio se sin taksiste koji se tukao sa devojkama u Beogradu i objasnio celu situaciju

bg noću
Printscreen Collage

Bizarna tuča koja se dogodila sinoć ispred restorana „Nacionalna klasa“ na beogradskom ušću i čiji snimak se pojavio na društvenim mrežama polako dobija svoje razjašnjenje.

Na snimku se vidi udaranje između nekoliko devojaka od kojih je jedna bila naročito agresivna, i muškarca koji sve vreme ide unazad povlačeći se pred naletom suparnica.

Nakon što je snimak objavljen, pojavio se i komentar jednog korisnika koji se u poruci predstavio kao sin muškarca sa snimka.

“Devojka je zaslužila takve batine da je to nemoguće. Ja sam je lično vozio, ovo mi je otac, vozio sam je, izašla je iz taksija. Niti je gledala da li može da izađe iz auta, samo je otvorila vrata i izašla. Prošao je drugi auto i odvalio mi vrata. Moj otac je prišao gospođi i tražio da ostane tu, dok ne dođe policija i gospođa ga je izudarala sa punim pravom. I šta sad uraditi? Tresnuti je od zemlju i ispaštati? Naravno, u međuvremenu, dok je otac otišao u auto da pozove policiju, devojka je sela u auto i otišla”, napisao je muškarac u komentaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Beograd noću kao Animal planet, bizarna tuča između taksiste i devojaka (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link