Beograd Magazin

Svingerske žurke hit na Novom Beogradu: Ulaz za solo muškarce 100€, za dame besplatan

Svingerski klub ilustracija
Ilustracija, Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko godina, u srpskoj prestonici pravi su hit svingerske žurke, na kojima parovi “menjaju” partnere i ostvaruju svoje erotske fantazije. Najčešće se održavaju na Novom Beogradu, a lokacije su dobro poznate ljudima koji se kreću u takvim krugovima.

“Za one koji žele one night stand” u najseksipilnijoj i najerotičnijoj atmosferi, i za žene koje vole muškarce, pume, nestašne nimfoze i seksi MILF-ice! Uživajte u snovima i fantazijama!

Igrajte u našem erotičnom tušu za šest osoba”, stoji u pozivnici za prvu narednu svingersku žurku koja se održava u četvrtak, prenosi Espreso.

svingeri
Foto: Profimedia

Žurka traje od 21 čas do tri ujutru. Za parove je ulaz 20 evra, za solo dame je ulaz besplatan, a za solo momke je cena ulaznice 100 evra.

Takođe, važan je i “dres kod” na žurci i damama se daje maksimalna sloboda u oblačenju, dok se za muškarce navodi da se obuku da impresioniraju sve prisutne (“dress to impress“).

Uslov za prisustvo je obavezno posedovanje ulaznice, a što se tiče hrane i pića, piće svako donosi sam, dok su grickalice besplatne.

Izvor: Espreso

Mladi bračni par uživa u svingeraju: Lažu oni koji kažu da nikada ne osete ljubomoru, granice su važne

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link