Magazin Srbija

Svi mi gledamo, samo Vučić radi: Dok sam živ nema neradne nedelje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas za TV Prva svoj stav po pitanju neradne nedelje. U zemlji gde ljudi u najvećem delu rade za minimalac, on priča o sustizanju najbogatijih zemalja Evrope, te da je takav zahtev prepreka na našem putu ekonomskog procvata.

Problem su očigledno neradni dani, moji loši robovi, a ne što se iz budžeta izvalči novac kao zec iz mađioničarskog šešira.

Vučić je nedavno izjavio da onaj ko želi neradnu nedelju, može da se seli u neku drugu zemlju. Stravično šta poručuje predsednik jedne zemlje koja ima neverovatan problem sa iseljavanjem stanovništva u zemlje širom planete.

Njemu niko ne može da zabrani da radi. Srećan rad predsedniče.

– Evo, ja ću sutra da radim, ko si bre ti da mi zabraniš da radim – ljutito je poručio predsednik nekom NN gledaocu.

On se građanima u živom programu požalio na neradnike u sopstvenim redovima. Sve je to poručio podređenima na Predsedništvu svoje stranke.

– Rekao sam šta mislim i naveo sam primer jednog vikenda, i pitao šta su radili za vikend. Nije pitanje javnih događaja, ja sam nekoliko njih pozvao, jedni su bili ovde, drugi onde… Ne morate na TV, ali hoću da vidim da radite – rekao je Vučić za široki auditorijum.

Ne znamo mi da cenimo vaš trud i rad dragi predsedniče. Da vas nisam video kako radite, da me sam bog nije prosvetlio, mislio bih da to znači ispijanje kapućina po vračarskim kafićima.

Vučić: “Ne znam kako vi, dragi građani, ali najviše volim da radim vikendom”

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


208 Shares
208 Shares
Share via
Copy link