Magazin Srbija

Vučić: Ne može neradna nedelja. Ne dam

vucic-hilandar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće pristati na zahteve da se u Srbiji nedelja proglasi neradnim danom.

Vučić je istovremeno poručio građanima Srbije koji ne žele da rade nedeljom da napuste Srbiju i da sreću potraže u drugim zemljama.

“Ne može neradna nedelja. Ne dam. Ko hoće da ne radi nedeljom, nek ide i neke druge zemlje”, naveo je on.

Vučić je rekao da mi to sebi ne možemo da priuštimo kao i da treba da se ponosimo time da “treba da radimo više”.

On je istakao da je Srbija po privrednom rastu prva u Evropi i dodao da je Srbija u prvom kvartalu imala rast od 5,2 odsto, dok je Evrozona bila na minus 3,2 odsto.

U drugom kvartalu Srbija je imala rast od 6,3 odsto, dok je Evrozona imala minus od 14,7 odsto, a u trećem kvartalu, kada je Evrozona imala minus od 4,3 odsto, Srbija je imala samo minus 1,4 odsto.

Ukazao je da je Crna Gora, na primer, imala u trećem kvartalu čak minus 26 odsto.

“Ovo su rezultati koje Srbija nikada nije imala. Kada je Srbija bila prva u Evropi po stopi rasta? Dobićemo 31. marta rezultate da se potvrdi da je Srbija broj jedan u Evropi. Ne znam jedino kako će da računaju Irsku, koja ima kompanije koje izvoze pare u Ameriku. To sve je bilo moguće zahvaljujući ljudima koji su verovali u teške promene”, rekao je Vučić.

Govore nam da smo “balkanski tigar”, a nismo ni svesni koliko zapravo zaostajemo za svetom

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da ali zato daje policijski cas, zato uvodi kranatin mere, zato su svi trgovci i turisticke agencije propale, zato je uveo oporezovanje retroaktivno za sve frelensere, ali ne moze slobodna nedelja. Ta statistika rasta se lako moze proveriti ko imalo pozna ekonomiju moze da se pokaze i dokaze da je to lazna informacija koju on daje. Prosto, ne sme se verovati nekome ko je toliki egomanijak i misli da ima moc u svojim rukama. Sve dok se ne izadje na ulice on ce tako da se ponasa i svako pre i posle njega je toga svestan, kada je narod jedinstven desi se masovno protestvovanje i krajnji slucaj smena !!! Narod samo da se prikljuci masovnim demonstracijama i otporu protiv tiranije, bilo koje vlasti i mocnika koji glume kako su nedodirljivi!!!

935 Shares
935 Shares
Share via
Copy link