Lifestyle

Svi imamo nekoga koga nikada nećemo zaboraviti

Uvek će postojati ta jedna osoba. Ona koja će ostati u tvom srcu sve do poslednjeg daha. I koju nećeš niti trebaš zaboraviti.

To je osoba koja će uvek imati komad tvog srca. Osoba koja te je promenila i uticala na način na koji nisi ni znao da postoji.

I bez obzira koliko se trudš i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pored tebe, sama pomisao na nju zaustavlja disanje.

Ta osoba će ti uvek dolaziti u najlepšim snovima i najgorim noćnim morama.

No, zar to nije predivna stvar?

Znati da te je ta osoba volela. Da si bio dragocen i obožavan od te osobe koja te činila srećnim bićem. Koja te je izgradila i preoblikovala. Naučila koliko si predivan. Koja ti je pokazala da si dostojan verne i divne ljubavi.

I, iako ta osoba više nije pored tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati unutar tvojih kostiju i tvojih ćelija. U tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Jer, iako je ta osoba sada negde drugde, pokazala ti je koliko si ti čarobna osoba. Pokazala ti je koliko si lepo i sposobno biće. Njena ljubav te je naučila da zaslužuješ biti srećan. S njom ili bez nje.

Ljubav te osobe te je naučila kako voleti i biti voljen. I da ti to i zaslužuješ.

Nemoj gledati na njen odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njen odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njen odlazak kao na svoj novi početak. I baš zbog toga je nemoj nikad zaboraviti.

Na njen odlazak gledaj kao otvoren put prema novoj ljubavi i novoj vrsti čarolije. Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njen odlazak zaustavi u tebi veru u ljubav.

Imao si veliku ljubav i potpunu promenu života. Takvu privilegiju mnogi ljudi nikada nisu doživeli. Stoga se nemoj skrivati od svog života.

Ne isključuj ljude koje voliš. Život je i dalje lep, ako ga takvim budeš gledao. I ne usuđuj se reći da nikada više nećeš voleti.

Volećeš ponovo.

Čuvaj sećanja u svom umu. Neka se tvoja duša seti ljubavi i dopusti da ti duša pusti tu ljubav.

Ta druga, nova ljubav ne znači da ćeš ikada zaboraviti onu jednu osobu. Nova ljubav ne čini staru ništa manjom od onoga što je ona bila. To te ne čini nesposobnim za dalje.

Samo moraš pustiti tu jednu osobu kako bi ponovno doživeo ljubav, da bi se ponovno zaljubio u svoj život i da bi dopustio svom srcu da se opet nekome otvori.

Moraš pustiti ovu osobu da ide, kako bi ponovno živeo svoj život. Tako da ne, nikada je nećeš zaboraviti. Nikada nećeš zaboraviti kako se osećalo tvoje srce. I ne treba da zaboraviš. Jer, ako je zaboraviš, nikad nećeš moći da počneš iz početka.

Biciklom putovao pet meseci kako bi video voljenu ženu

PARTNERI SAJTA


17 Shares
Share via
Copy link