Vesti Vojvodina

Sveštenik iz Bele Crkve pipkao devojčicu (14) u ispovedaonici, oglasilo se i tužilaštvo

svestenik-2
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA, ilustracija

Majka devojčice (14) iz Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika J. C., zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se nakon informacije da je protiv sveštenika iz Bele Crkve J. C. podneta prijava zbog sumnje da je na neprimeren način dodirivao devojčicu u crkvi u tom mestu.

Kako su potvrdili za Nova.rs, svešteniku je određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa maloletnicom, kao i posećivanje određenih mesta.

Stravičan slučaj koji je šokirao Belu Crkvu policiji je prijavila majka devojčice, rekavši da je njena ćerka doživela takvu neprijatnost prilikom ispovedanja kod sveštenika.

Kako su iz tužilaštva rekli portalu Nova, u toku je predistražni postupak protiv osumnjičenog J. C. iz Bele Crkve, a povodom prijave da je izvršio krivično delo Polno uznemiravanje prema devojčici staroj 14 godina.

“Osnovno tužilaštvo u Vršcu je odmah nakon prijema prijave podnelo predlog Osnovnom sudu u Vršcu da se prema osumnjičenom odredi mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa maloletnom oštećenom i posećivanje određenih mesta iz člana 197 ZKP, koja mera je usvojena rešenjem Osnovnog suda u Vršcu”, naveli su iz tužilaštva.

Kako su dodali, pred Osnovnim tužilaštvom u Vršcu u toku je sprovođenje daljih dokaznih radnji.

Ispovest sveštenika iz Rume o heroinskom paklu: Sa 18 sam postao zavisnik, danas ponosni otac petoro dece

Čitajte Luftiku na Google vestima

193 Shares
193 Shares
Share via
Copy link