Magazin

“Suviše sam lepa da bih radila i svaki je*eni dan ustajala u 6 sati zbog posla” (FOTO)

neradnica
Foto: printscreen/Instagram

Mlada i drska američka influenserka Lusi Velčer izazvala je lavinu negativnih komentara nakon što je na društvenim mrežama objavila video u kojem izričito tvrdi da je previše lepa da bi bilo šta radila, te da ne želi da se muči na poslu.

– Ne želim da radim do kraja života. Da li izgleda kao da želim da ustanem u 6 ujutru? Svaki je***i dan u narednih 60 godina!? Ne! Previše sam lepa za to! – rekla je ona besnim tonom.

Njena izjava razbesnela je javnost, ali ona je uprkos tome nakon brutalnog stava nastavila sa uživanjem da ispija kafu. Budući da na TikToku ima preko 10 miliona lajkova, čini se da ova devojka odlično zna šta radi i kako da privuče pažnju, smatraju mnogi.

@luluhasfun

Like it’s a problem but I am gonna make a list then I’ll show y’all💗 #christmaslist #relatable

♬ original sound – Lucy🌸

Korisnici ove društvene mreže nisu oklevali, te su odmah izneli svoje mišljenje u komentarima.

“Nadam se da ćeš biti ponižena devojko, treba ti tako nešto. Izgled nema nikakve veze s radom i tužno je što imaš takvo mišljenje.”, “Kako bi bilo da pokušaš da budeš odrasla osoba umesto da se ponašaš kao privilegovana princeza očekujći da će ti život biti poklonjen na tacni?”, nizali su se komentari.

Jedan korisnik otišao je korak dalje, te je influenserki otvoreno izneo svoju ponudu. – “Možeš biti moja domaćica, godišnje zarađujem milionske iznose. Ti samo pazi da kuća bude čista, a hrana svaki dan na stolu.”

Izvor: Stil

Influenserka zadržavala gasove pred momkom, pa završila u invalidskim kolicima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
580 Shares
580 Shares
Share via
Copy link