Svet Vesti

Influenserka zadržavala gasove pred momkom, pa završila u invalidskim kolicima

influenserka gasovi

Brazilska influenserka koja se predstavlja kao Viih Tjub (21), posetila je muzički festival u Portugalu, ali je, imajući u vidu ono što joj se dogodilo, možda najbolje bilo da je ostala kod kuće.

Naime, devojka kojoj je pravo ime Vitorija Feliče De Morales zabrinula je čak 23 miliona svojih pratilaca na Instagramu kada je objavila fotografiju u invalidskim kolicima. U trenu joj je stiglo na hiljade poruka sa zabrinutim pitanjima šta joj se dogodilo, pa je ona na kraju rešila da objasni ovu nezavidnu situaciju.

Kako je istakla, ispostavilo se da njeno stanje na sreću nije opasno, ali je u jednom trenutku dobila toliko nepodnošljive bolove u stomaku da su joj otkazale noge, pa je i hospitalizovana. Ona se, inače, zabavlja s momkom Eliezerom, koji je rijaliti-zvezda, i sa kojim je išla na pomenuti festival u Portugalu. Međutim, u jednom momentu su je zadesili ozbiljni problemi sa crevima, a poslednje što je želela jeste da ispred partnera ispusti gasove i osramoti se. To suzdržavanje joj je, međutim, izazvalo nepodnošljiv bol u stomaku.

Ljudi prosečno ispuste gasove i do 15 puta dnevno, a njegova količina srazmerna je dvema čašama od 2dl.

Vitorija je tokom cele večeri na muzičkom festivalu u Lisabonu suzdržavala gasove, što je rezultiralo ogromnim bolovima u predelu celog stomaka. Medicinsko osoblje je moralo da isključi sumnje da se nešto ozbiljno dogodilo njenoj žučnoj kesi i grudnom košu, pa ju je brzo odvezlo do obližnje bolnice sa aerodroma u Portugalu.

– Već na aerodromu sam počela da osećam neizdržive bolove, zbog čega sam završila u invalidskim kolicima. Ispostavilo se da je sve to izazvao zaustavljeni prdež – našalila se Vitorija na svoj račun, a preneo The Sun.

Izvor: srecna.republika.rs

Poznata manekenka i influenserka izbola dečka na smrt, pa sela da objavi golišave fotke na Instagram (FOTO)

34 Shares
Share via
Copy link