Magazin Srbija

Evo supruge Zdravka Čolića, bez štikli, sjaja i glamura na koncertu svog muža u Budvi

Supruga Zdravka Čolića
Foto: Aleksandra Ivanović/Blic

Zdravko Čolić važi za jednu od najvećih zvezda regiona i to onu koja karijeru nije izgradila na skandalima i aferama a naročito ne na eksponiranju privatnog života pa mnogi od nas i ne znaju kako izgleda njegova supruga, Aleksandra.

Ovo je prilika da se još jednom uverimo da su prave zvezde i njihove pratilje sasvim normalni i obični ljudi koji znaju da je za uživanje na koncertu potrebna komotna garderoba i udobna obuća.

supruga zdravka čolića
Foto: Aleksandra Ivanović/Blic Aleksandra stiže na koncert sa zadnjeg ulaza

Čola je sinoć (24.07.2022.) održao koncert za pamćenje u Budvi a supruga ga je sve vreme uživala u bekstejdžu a mi vam donosimo njene slike prilikom ulaska na koncert, sa zadnjeg ulaza, razume se.

Aleksandra je, kako se i vidi došla u opuštenoj kombinaciji, belim papučama, teksas farmerkama koje su otvorene na kolenima i širokoj laganoj bluzi.

Čolića su bodrile i njegove ćerke, pa je tako uz pesmu grlio i ljubio prvo ćerku Unu, a nakon toga i Laru. Ove scene na Zdravkovom koncertu nismo mogli ranije da vidimo, pa će tako ovaj nastup definitivno ostati upamćen po savršenom provodu i emotivnom Čoli.

Izvor: Blic

Čola o vezi sa Fridom iz grupe ABBA: Iskoristila me je za 3 dana kao instant supu

Čitajte Luftiku na Google vestima

37 Shares
Share via
Copy link