Magazin

„J… i tatu i mamu i sve po redu“: Supruga kapitena Partizana dobila jezive uvrede i pretnje

iva uroševic
Printscreen Collage

Nakon loše igre i poraza od kiparskog AEK-a iz Larnake, igrači Partizana suočili su se sa postrojavanjem ispod južne tribine svog stadiona, a vređanja i pretnje nastavljene su i preko društvenih mreža.

Osim igrača i uprave kluba, na meti najzagriženijih navijača našla se i uža rodbina fudbalera, pa tako i supruga kapitena Slobodana Uroševića, Iva.

Ona je na društvenim mrežama objavila poruke uvredljive i preteće sadržine koje je dobijala u periodu nakon bolnog poraza.

Između ostalog, ona je prema nekim svecdočenjima verbalno napadnuta i na samom stadionu navodno zbog toga što se ona i Slobodan privatno druže sa porodicom golmana Crvene Zvezde Milana Borjana, te sa Markom Gobeljićem i njegovom suprugom.

Pojedeini navijači Partizana su na Instagramu najstrašnije izvređali i nju i Uroševića, što je ona i objavila na svom profilu javno.

– Ponosna sam na tebe i na to što si moj. Najmračnije je pred svitanje, drži me za ruku, pobedićemo sve – napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je sa svojim suprugom, a onda pokazala i uvrede koje je dobila.

– Je*** ti on majku i tatu i sve po redu ku***. Je*** ti i pokojnu babu. Mrš k*** iz Partizana, i ti i on – napisao je jedan od njih.

iva
Printscreen Instagram Iva Urošević

Potom je još jedan takođe objavio strašne uvrede uz zahtev da se i ona i Urošević gube iz Partizana, a čak je taj isti profil pokušao i da je pozove.

– Sva sreća pa sam ja jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba, pa me ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno. Nemate pravo da ovo radite, iako vam se čini, pošto u ovoj zemlji zakona nema, nemate pravo – napisala je Iva, a zatim se osvrnula i na navijače koji pružaju iskrenu podršku igračima Partizana.

– Ne želim da previše pažnje poklonim onoj manjini koja zadaje udarce ispod pojasa, već da zahvalim svim divnim ljudima i pravim navijačima, koji nam već četiri i po godine pružaju podršku kakvu svaki sportista priželjkuje! Hvala na lepim rečima, bodrenju i hvala na podršci onda kada je bila najpotrebnija – poručila je supruga kapitena Partizana, koja važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera.

Izvor: Telegraf.rs

Režimski huligani napali mladića na Partizanovoj tribini zbog majice „Vučiću ped*ru“

33 Shares
Share via
Copy link