Magazin

Zbog jedne scene epizoda “Sunđer Boba” iz 2003. je zabranjena: “Nije prikladna za decu” (VIDEO)

sunđer bob
Foto: Printscreen

Jedna epizoda popularnog crtanog filma “Sunđer Bob Kockalone” zabranjena je zbog scene u kojoj glavni likovi, Sunđer Bob, Patrik i Keba Kraba kradu ženski donji veš.

Epizoda je snimljena 2003. i zove se “Mid Life Crustacean”. Pred sam kraj glavni junaci idu u “krađu gaćica”. Nikelodion je naknadno označio tu epizodu kontroverznom i neprimerenom za decu pa su je na kraju i uklonili.

Keba Kraba prolazi kroz svojevrsnu krizu srednjih godina, a Patrik i Sunđer Bob mu pomažu da se vrati u mladost. Kreću u avanturu, koja se na kraju završava provalom u jednu od kuća i krađom ženskih gaća. Na kraju, da stvar bude neobičnija, ispalo je da su provalili u kuću majke Kebe Krabe, koja ga potom otera u njegovu staru sobu i krevet, piše Index.hr.

Epizoda je uklonjena 2018. godine.

– Povukli smo je 2018. godine jer nije prikladna za decu i ne zadovoljava standarde, rekli su iz kompanije Nik 2021.

To nije jedina epizoda Sunđer Boba koja je dobila zabranu. Pre dve godine kompanija je uklonila epizodu “Kwarantined Crab” zbog pandemije koronavirusa. Reč je o epizodi iz 12. sezone u kojoj inspektor obaveštava osoblje i posetioce restorana brze hrane, čiji je vlasnik Keba Kraba, da moraju da se izoluju, što izaziva paniku.

Izvor: Index.hr

Jedna epizoda Teletabisa bila je toliko strašna da je zabranjena (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
40 Shares
Share via
Copy link