Vojvodina

Jeziv sudar kamiona i šlepera na auto-putu Novi Sad – Subotica, u suprotnoj traci izgoreo “Pežo” (VIDEO)

Sudar kamiona auto put
Foto: Screenshot / Instagram / 192_rs

Na srpskim putevima svakodnevno se dešavaju jezive saobraćajne nesreće, neretko i sa fatalnim ishodom, a njihov uzrok su najčešće nepoštovanje saobraćajnih propisa i vožnja koja nije prilagođena uslovima na putu.

Ni današnji dan nije izuzetak, pošto je na auto-putu Novi Sad – Subotica došlo do sudara kamiona i šlepera, posle petlje Zmajevo, zbog čega je došlo i do privremenog zatvaranja deonice puta u pravcu Subotice.

Kako prenosi Instagram stranica 192_rs, saobraćaj se preusmerava na magistralni put preko Zmajeva i Siriga, a na snimku se može videti da se odmah nakon sudara stvorila velika kolona vozila.

Prema navodima “Puteva Srbije”, alternativni putni pravac je isključenje na petlji Zmajeva, zatim put do Siriga i onda put do Srbobrana i onda dalje putem do petlje Vrbas, gde se vozila mogu ponovo uključiti na auto-put E-75, piše 021.rs.

Pričinjena je ogromna materijalna šteta, a iako zasad nema zvaničnih informacijama o stanju vozača kamiona i šlepera, kako piše 192_rs, samo pukom srećom niko nije povređen u stravičnom sudaru.

Takođe, na petlji kod Zmajeva, ali u suprotnom smeru – ka Novom Sadu, nekih sat i po kasnije, zapalio se automobil marke “Pežo”, a u ovom slučaju takođe nije bilo povređenih lica, a vatrogasci su uspeli da ugase plamen, piše 021.rs.

Obe lokacije obezbeđuje policija.

Izvori: 021.rs, Instagram / 192_rs

Neverovatna saobraćajna nesreća na mostu, lančani sudar preko 200 vozila

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
10 Shares
Share via
Copy link