Horoskop Horoskopski znakovi

Strelac, Vodolija i Blizanci su najslobodnije ptice Zodijaka i njih niko ne može da sputa

mocan muskarac

U ova 3 znaka se rađaju najveći avanturisti i slobodnjaci.

Njih bije glas da gotovo nikada ne slede tradicionalne norme i uvek žive prema vlastitim pravilima. Pa, upoznajmo najslobodnije ptice zodijaka…

Strelac

Strelac je večiti nomad i istraživač neistraženog. Za njega, život je nepregledna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava.

Strelac želi da leti visoko, oseća vetar u svojoj kosi dok juri prema nepoznatom. Ideja o sedenju u dnevnoj sobi i gledanju televizije s partnerom za njega je kao zatvor.

On želi da bude slobodan i deli svoje iskustvo s onima koji dele njegovu žudnju za avanturom, a ne s onima koji bi želeli da ga sputaju.

Vodolija

Vodolija je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi konvencijama i postavlja svoja vlastita pravila. Ideja o braku za njega je zastarela i sputava njegovu nezavisnu prirodu.

Vodolija vidi brak kao okov koji guši njegovu kreativnost i slobodu izražavanja. On želi živeti život pun značenja, boriti se za pravdu i istraživati nove ideje bez ograničenja koje brak često nameće.

Blizanci

Za Blizance, svet je ogromno igralište, a oni su večna deca koja uživaju u igri. Koncept braka za njih je kao kazna koja ih prisiljava da odrastu i napuste svoje igralište. Blizanci su prirodno znatiželjni i uvek u potrazi za novim iskustvima.

Ideja o smirivanju s jednom osobom i življenju iste rutine za njih je dosadna. Oni traže raznolikost, uzbudljivu konverzaciju i kontinuirano učenje koje brak ne može uvek pružiti

Izvor: Index.hr

Škorpija je najčarobniji znak Zodijaka – kombinacija žilavosti, hladnokrvnosti i samopouzdanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

407 Shares
407 Shares
Share via
Copy link