Magazin Vesti

Stefanović priznaje da je grešio, ali da nikada nije ugrozio Vučića

nebojsa-stefanovic
Foto: Marina Lopičić/Kurir

Ministar odbrane i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu Nebojša Stefanović je izjavio da je u svojoj karijeri radio u skladu sa zakonom i da nikada nije učestvovao „u bilo kakvim aktivnostima koje bi ugrozile niti predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice“.

– Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet – rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje da li će podneti ostavku nakon izjašnjavanja odbora SNS širom Srbije koji tzraže njegovu smenu sa javnih funkcija, ali funkcije predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, prenosi Danas.

Stefanović je dodao da će se pre bilo kakve odluke konsultovati unutar stranke.

– Pre svega sa predsednikom čije poverenje imam da obavljam ovu funkciju, što je on više puta rekao. Kada budemo tu odluku doneli, bilo kakva ona bila, ja ću je saopštiti javno – istakao je Stefanović.

Ministar u tri vlade Nebojša Stefanović godinama se nalazi na čelu Gradskog odbora Srpske napredne stranke, odakle je vedrio i oblačio svim opštinskim odborima i u njih mahom postavljao sebi bliske ljude.

Upravo ti ljudi sada su listom glasali za njegovu smenu. Prema mišljenju psihologa, ovo je klasičan primer kako funkcionišu stvari u autoritarnom sistemu kao što je SNS, a u kojem važi samo jedno pravilo – kad dođe do sukoba, svi se pokoravaju onom ko je moćniji.

Kum Neša previše zna o poslovima braće Vučić i to je jedini razlog zašto je sklonjen

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Odgovornost postoji i kada ne činiš ono što treba da činiš. U policiji se namnožili kriminalci i saradnici neprijatelja legalne i legitimne vlasti-neprijatelja države, korumpirani saradnici kriminalaca i kvisling opozicije, a ministar i direktor policije “nisu krivi” . Vodja mafije u Srbiji – Don Djilas kampanjom laži, podmetanja i manipulacije rovari i radi na nasilnom rušenju države, a ministar policije, mlakonja, ne ume ni jednu oštriju reč da kaže. Nije on za taj posao. Slično je i u pravosudju. Mnoštvo korumpiranih sudija, pod dirigentskom palicom Don Djilasa i kvisling opozicije, takodje doprinosi rušenju države. Nesreća Srbije je u tome što je uvek bilo izdajnika i saradnika neprijatelja.

generic vignette (DESK luftika.rs)
14 Shares
Share via
Copy link