Magazin Novi Sad

Novosađanka Staša je kraljica botova, uzor joj je Vučić koji treba da vlada doživotno

stasa-stojanovic-sns
Foto: Twitter PrintScreen

Nova zvezda Srpske napredne stranke, aktivistkinja Staša Stojanović, koja je pre neki dan napravila svojevrsni performans prekidajući konferenciju omladine Narodne stranke u Novom Sadu, slika je i prilika svog lidera i uzora Aleksandra Vučića.

Staša je, kao i svi botovi, izuzetno aktivna na Tviteru, a njeni nastupi apsolutno uvek su pravi iskreni izliv velike podrške predsedniku Srbije. Ona je ženska verzija Luke Kebare, a i malo više od toga.

Staša Stojanović je zaposlena u Elektrovojvodini i na Instagramu taguje svoje fotke na radnom mestu na kom botuje za svoju stranku za, kako prenose korisnici društvenih mreža, platu od oko 90.000 dinara. Ona je član novosadskog Gradskog odbora SNS-a i bliska je saradnica Miloša Vučevića i Marka Bosanca.

– Na dan kad sam rođena u Srbiji je prvi put uvedena parlamentarna demokratija. Takođe na dan kad sam rođena preminuo je Franjo Tuđman. Međunarodni dan planina je isto na moj rođendan, a i osnovan je i UNICEF isto na 11.12. Muhamed je vodio vojsku od 10.000 da osvoji Meku – glasi glavni tvit nove nade SNS.

Njena misija je jasna. I likom i delom Staša, koja se diči time da je završila Akademiju mladih lidera Srpske napredne stranke, čini sve što može da istakne koliko je Aleksandar Vučić fantastičan.

Stojanović je bila i na listi Srpske naprede stranke na izborima za republički parlament. Ona ne krije ko joj je uzor, ko je onaj koji joj daje elan da nastavi njegovim stopama, piše Direktno.

– Aleksandar Vučić je moj uzor. Ja to nikad nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala! Ostali su daleko iza njega – kaže Staša, koja je samoljublje očigledno pokupila od svog predsednika.

Mlada SNS-ovka je izuzetno ponosna na to što je bahato i bezobrazno, pretpostavljamo baš onako kako uče mlade SNS lavove na Akademiji mladih lidera, prekinula konferenciju Narodne stranke u Novom Sadu, te ističe da im je pokazala „ko je mama“.

– Na konferenciji sam vam pokazala ko je mama. Uživo! Na vašem terenu! Tako da sve šta mi pišete na Tviteru možete mačku o rep okačiti. Uživo ste pokazali koliko ste nesposobna opozicija – ističe ona.

Staša je na Tviteru napisala i da „rezultati nisu jedino merilo uspeha“, ali i da je Vučić zaslužio da mu se doživotno klanjamo.

– Vučić je primer kako treba delovati i funkcionisati. Čovek koji politiku drži u malom prstu, neko kome se divim u svakom pogledu po meni zaslužuje da bude doživotni predsednik Srbije! I napadajte ga slobodno! Vaši napadi ga čine jačim i otpornijim – ističe zalubljenik u knjige i muziku, kako u opisu porifla piše novoj naprednjačkoj nadi.

Staša je čini se posebno ponosna na to što se vakcinisala, pa i revakcinisala, istog dana, istom vakcinom kao i njen uzor Aleksandar Vučić.

Staši Stojanović mi građani Srbije dajemo platu. Isto kao i Luki Kebari, Janku Languri, Sandri Božić, Biljani Pantić Pilji…

Srbija prikupila novac za Gavrila, a veliki Vučić donirao tuđe pare

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Da se razumemo šta u suštini znači činjenica da je u Singapuru prosečan IQ 122.
    Za one koji još nisu razumeli srž problema i ono što razdvaja jedno Društvo od Čopora i Krda.
    Prosečan IQ u Srbiji je 84.
    FARMA.

OGLAS

849 Shares
849 Shares
Share via
Copy link