Magazin Novi Sad

Hit oglas za stan u NS, cena 370 €, samo za bogate studente sa juga Srbije ili iz Bosne (FOTO)

Radnička ulica
Foto: Luftika, ilustracija

Astronomske cene po kojima se izdaju nekretnine je već duži period goruća tema u Novom Sadu. Stanodavci kao da se utrkuju ko će staviti “luđi” oglas ne bi li na taj način privukli potencijalne stanare, ili barem pažnju šire javnosti.

Ovog puta, oglasio se još jedan preduzetnik sa svojom ponudom nekretnine za izdavanje u srcu starog grada. Pogodićete, po veoma “povoljnoj” ceni. Kako je navedeno u oglasu, u pitanju je stan u Radničkoj ulici veličine 35 m2, koji je namešten “u fulu”, za pišljivih 370 evra mesečno.

Stan za izdavanje Radnička
Foto: Twitter / PatogeniP

Da bi bolje objasnio kome je namenjen, stanodavac je naglasio da stan “nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara, već je namenjen bogatijim ljudima sa juga Srbije ili iz Bosne”.

Oglašivač je ovog puta bio samo ironičan, jer je očito da je neko u Fejsbuk grupu namenjenu izdavanju stanova u našem gradu iskoristio da se našali sa ludačkim cenama, ali je svakako izazvao reakcije na društvenim mrežama.

– Tačno se vidi da je za bogataše, nema TV, a namešten stan. To je za ljude sa dva Iphone-a, što ne gledaju “Pink” – napisao je Goran iz Pančeva.

– Opravdano. Ipak je ovo nameštaj Forma Ideale – prokomentarisao je Igor.

– Pa ovo je potcenjeno. Ja da imam ovakvu gajbu ne bih izdao bez 900€ + 12 meseci unapred – ironičan je bio jedan Tviteraš.

– E moja radnička klaso, s**em ti se na ulicu – besno je napisao drugi.

Međutim, ne bi nas začudilo da pomenutu nekretninu vlasnik zaista izda za traženu rentu, jer su cene stvarno otišle u nebesa.

Podsetimo, u poslednje vreme je jedan stanodavac za stan na Bulevaru oslobođenja tražio 790 evra, plus depozit u iznosu od dve mesečne rente, a drugi je za minijaturnu garsonjeru tražio 150 evra za dnevni najam.

Za nevericu, posebno uzevši u obzir mizerni životni standard većine građana.

Garaže plaćamo kao garsonjere, a cena kvadrata prelazi 3.000 € (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

82 Shares
Share via
Copy link