Magazin Novi Sad

Garsonjera u NS za Exit se izdaje za tričavih 150 € dnevno (FOTO)

Zgrada Liman
Foto: Luftika, Ilustracija

Svakim danom Exit festival nam je bliži, a pošto privlači mnogobrojne goste iz ostatka Srbije, regiona i inostranstva, u gradu uvek vlada prava jagma za smeštajem za vreme trajanja ove manifestacije.

Hotelski i partmantski kapaciteti su vrlo često bukirani mesecima unapred, što predstavlja odličnu priliku za Novosađane da izdaju svoj stan ili sobu i tako zarade koji dinar sa strane.

Neretko se nekretnine izdaju i daleko iznad realne cene, a ponuda jednog novosadskog preduzetnika ponovo je zapalila društvene mreže, nakon stana koji se mesečno izdaje za 790 evra.

garsonjera.exit
Foto: Screnshot / Facebook

Na Fejsbuk stranici za izdavanje stanova u Novom Sadu, oglasio se muškarac koji izdaje garsonjeru dovoljno „veliku“ samo za dve osobe, uz cenu koja je prava sitnica – tričavih 150 evra za jednu noć!

Nekretnina se nalazi na uglu Kisačke ulice i Bulevara Kralja Petra, dakle u širem centru grada, što znači da vas do Petrovaradinske tvrđave očekuje i lepa šetnjica.

Dobro je poznato da stanodavci podignu cene kada se održava festival, kao i da je sve poskupelo, ali ljude je razbesnela činjenica šta ovaj muškarac nudi za 150 evra, kao i da je jeftinije provesti noć u hotelu, piše Mondo.

Iako stan izgleda sasvim pristojno, usledili su oštri komentari ali šale korisnika Fejsbuka.

– Šta je to, grand plaza? Prevarant – oštar je bio jedan korisnik.

– Jedino ako će Red Hot Čili Pepersi da gostuju u dnevnoj sobi – napisao je drugi.

– Koje su ti to psihoaktivne supstance u pitanju? Smanji dozu malo – oštar je bio treći.

Da li će stan ove kvadrature naći privremenog korisnika, ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno, cene nekretnina nastavljaju da divljaju, iako je kućni budžet građana sve tanji.

Stanodavac koji u NS izdaje stan za 790 € kaže da je cena logična (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

93 Shares
Share via
Copy link