Lifestyle

Šta vaše torbe govore o vama?

Torba je neizostavni modni detalj koji o vama govori mnogo više nego što mislite. Žene se dele u dve kategorije, na one koje koje ne mogu bez cipela i one koje ne mogu bez torbe.

torbe-moda-torba
pixabay.com

Nedavno sam naletela na jedan tekst koji govori o tome šta torbe govore o nama ženama. Tada sam se zapitala šta stvarno moja torba govori o meni. Spolja elegantna, jednostavna, lepa, praktična, a iznutra na neki način haotična. Ona je uvek pri ruci, ali u njoj nikada ne mogu da nađem ono što mi treba. Spoljašnjost izgleda malo, ali taman, a u njoj zapravo, ima svega. To moja torba govori o meni, a žene će se složiti da smo mi sve pomalo kao i torbe, spolja savršene iznutra u haosu.

par-torbe-moda
pixabay.com

Velika torba

Veliku torbu nose žene-majke-kraljice, odnosno mame. U njima je sve što treba za dete, kao i šminka, a nekada tu zaluta i nešto što ne treba da bude u njoj. Toplomeri, cucle, flašice, maramice, čarape, lekovi… Sve sve se to nalazi u velikoj torbi jedne mame, ali njih ne nose samo majke, već i žene koje treniraju ili poslovne žene koje često u ovakvoj torbi nose tablet ili laptop.

model-torbe-trend
pixabay.com

Mini torba

Mini torbe se nose najčešće na svečanostima, a u njima su samo osnovne stvari kao što su novčanik, ključevi, maramice i sjaj. Žene koje nose male torbe dolaze uvek sređene, a ne zadržavaju dugo na događaju. Mini torba je praktična samo za pokazivanje.

Srednja torba

Klasika je za klasičnu ženu. Ona se ne ističe previeše i uvek igra na sigurno. Nosi stvari taman koliko joj treba. U njenoj torbi nikada nećete naći nepotrebne stvari, jer je žena koja nosi klasičnu torbu veoma organizovana.

Kakve god da su, bez njih ne možemo, kao ni oni bez nas, kakve god da smo.

Više o modnim trendovima za proleće i DDG fashion kolekciji

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
10 Shares
Share via
Copy link