Magazin

Šta se dešava posle smrti? Genijalni Kijanu Rivs zna odgovor

Poznati holivudski glumac Kijanu Rivs gostovao je pre nekoliko dana u talk-show emisiji kod voditelja Stivena Kolberta. Glavne teme bile su im umetnost i filozofija.

U jednom delu emisije Rivs je pokušao da objasni radnju filma “Bill & Ted” u kom dva lika treba da napišu pesmu od koje zavisi sudbina čitave planete.

– Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma – rekao je Rivs. Kolbert ga je zatim pitao šta misli da se dešava posle smrti. Kianu je malo razmislio i rekao: “Znam da ćemo nedostajati onima koji nas vole.”

Posle toga nastao je tajac, a voditelj je deset sekundi ćutao i razmišljao o njegovom odgovoru.

I ko bi to bolje znao od Kianu Rivsa koji je izgubio nekoliko najbližih ljudi u životu. Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promenio čak četiri srednje škole. Tada je patio i od disleksije, poremećaja pažnje, piše Nedeljnik.

Godine 1998. zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom devojkom, Dženifer Sim, čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Pitanje za sva vremena: Da li su smrti ovih 6 poznatih ličnosti lažirane?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link