Lifestyle

Šta je hajlajter i kako da ga sami napravite?

Hajlajter je proizvod koji koriste svetske zvezde poput Kim Kardašijan kako bi postigle efekat lica koje blista. On u potpunosti može promeniti vaš trenutni izgled. Nanosi se na delove lica koje želite istaći da biste izgledali poput poznatih ličnosti, a niko neće tačno znati šta ste uradile.

hajlajter-sminkanje

 

Blogeri savetuju da hajlajter stavljate na viši deo jagodica, prostor između obrva, na nos, ispod očiju i malo na centar brade. Profesionalni šminkeri koriste ovaj proizvod da bi postigli efekat reflektovanja svetlosti, kako bi koža izgledala sveže, kao da ste upravo naneli kremu za lice. Pri kupovini vodite računa o boji vaše kože i konsultujte prodavca.

sminkanje-hajlajter-uputstvo

Ne morate trošiti novac da biste izgledali kao svetske zvezde, ovaj proizvod možete i sami napraviti. Blogerka Marija Filipović na svom blogu “BlogoMarija” piše da su vam za to potrebni: krema za lice, bela sedefasta senka za oči, prazna kutijica od kreme i štapić za mešanje. Ona savetuje da promešate kremu i sedefastu senku i sami procenite razliku.

Marina Mandažić

 

 

 

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link