Magazin

Srpska voditeljka preko interneta pronašla bogatog muža i odselila se u Italiju

lidija-2
Lidija Skrinjik-Arćeri

Dobro poznato TV lice Lidija Skrinjik-Arćeri više ne živi u Srbiji, a iako biste hteli da je potražite na društvenim mrežama, teško bi vam to pošlo za rukom, jer je i ime promenila.

Naime, Lidija se odselila iz Srbije, a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri. Ona je jednom prilikom ispričala kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav, piše Blic.

Voditeljka je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

– U moje vreme nije bilo „Fejsbuka“, ali je istina da smo se upoznali putem „nove tehnologije“. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku – rekla je Lidija i nastavila:

– On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak.

Voditeljka iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju (27) i sina Matiju (18).

Lidija sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem živi u Italiji, a njen skroman stan je zamenila vilom.

„Noge od milion dolara“: Srpska voditeljka fotkama sa mora izaziva tahikardiju (FOTO)

24 Shares
Share via
Copy link