Magazin

Srpska manekenka krila 13,5 grama kokaina u šolji od kafe, radila u poznatoj banci, sad čeka presudu

anastasija-radovic
Foto: Facebook

Anastasija Radović (22), manekenka i top-model srpskog porekla, priznala je u ponedeljak u sudu u Saterlendu u Australiji da je u julu 2020. godine u svom „audiju A3“ imala 13,5 grama kokaina skrivenog u šolji od kafe, prenosi portal Dejli Telegraf.

Radovićeva je uhapšena 11. jula pre dve godine oko 22.30 sati ispred noćnog kluba u Sidneju, jer je tamošnja policija prilikom pretresa kola pronašla šolju sa 5, 93 grama kokaina, kao i 22 kesice u kojima je bila ova droga, piše Blic.

Radovićeva je tada bila sa Bojanom Mladenović, koja je bila na suvozačevom mestu. Na ročištu koje je održano juče, Anastasija se izjasnila krivom u vezi sa držanjem droge u svom vozilu, dok su optužbe za prodaju droge i sticanje imovine kriminalom odbačene.

„Sud je saslušao Radovićevu, koja je opisala šta se sve dogodilo te večeri pre nego što je uhapšena sa prijateljicom“, pišu australijski mediji i dodaju da je Srpkinja za vreme hapšenja radila u jednoj poznatoj australijskoj banci.

„Anastasija je bila za volanom „audija A3″, dok je na suvozačevom mestu bila Bojana Mladenović. Radovićeva je uhapšena, a potom je i optužena za posedovanje droge za ličnu upotrebu, ali i za dalju prodaju. Njena drugarica Bojana je, takođe, tada uhapšena i optužena. Međutim, optužbe za prodaju droge su kasnije odbačene“, prenose mediji iz Australije.

Bojana Mladenović je, kako dodaju, 12. jula proše godine osuđena na zatvorsku kaznu. Ona je priznala krivicu i osuđena je na društvenokoristan rad u trajanju od devet meseci, kao i na 100 sati neplaćenog rada za opšte dobro.

Ono što je zanimljivo jeste to da je optužena Radovićeva u trenutku hapšenja radila u banci, a sada, ako je sudeći po društvenim rmežama, radi u jednom salonu lepote, dok se na drugoj društvenoj mreži predstavlja kao top-model i manekenka.

U opisu njenog profila meže se videti i da je 2017. godine bila finalista na takmičenju za australijski supermodel godine na Baliju. Radovićevoj će presuda biti izrečena 10. avgusta, prenosi Blic.

Srpska omladina se bahati u separeima, nemaju ni 18 a polivaju se fensi pićima i pevaju o kokainu i kriminalu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

19 Shares
Share via
Copy link