Magazin

Srpska omladina se bahati u separeima, nemaju ni 18 a polivaju se fensi pićima i pevaju o kokainu i kriminalu

klinci-u-provodu
Foto: Screenshot

Da li je strašnije to što radite da zaradite i detetu priuštite u životu sve što mu se prohte, a oni vaše pare troše na bahaćenje po klubovima i polivaju se alkoholom da bi bili „face“ u društvu i na društvenim mrežama, ili što u komentarima saznajete da se pored toga i pale (bukvalno zapaljuju) i skaču u bazen jer, jelte, to je dobra fora za TikTok i izazov?

Evo, ne bih znao da kažem, kažite vi meni.

Došli su takvi dani da ništa nije kao lani, pa u neverici, sa tugom, žaljenjem i strahom gledate kako se mladi neotesano ponašaju u izlascima, najskupljim alkoholom se kupaju i umivaju, a u srce pogođeni pevaju tekstove o opijatima, kriminalu i ženama lakog morala, a onda postanete svesni da su oni toliko nesvesni da može da im padne na pamet i da nakon alkohola bace šibicu, spale se i uskoče u bazen da ugase vatru (nadam se da to zaista ne rade, već da bi samo želeli da u društvu budu što popularniji, jer povrede i posledice takve aktinosti mogu da budu fatalne).

Ovaj snimak ne pokazuje, srećom, to, ali u sekundi vas izrevoltira kada vidite nivo bahatosti ekipe iz separea nekog elitnog kluba.

Najskuplja votka i jedan od najskupljih viskija, koji u klubovima mogu da koštaju u nivou nečije mesečne plate, završili su po jednom momku koji je, pa reklo bi se, sveže punoletan tek, a kao pravi pogođen i uživljen u tekst tako ispolivan peva „Odakle sam ja, moja braća, sve same legende, žene vrele kô duge devetke…“.

A onda kreću komentari, pa dok su neki bili preneraženi onim što su odgledali i saslušali, drugi (reklo bi se nešto stariji od kontroverzne ekipe iz separea) su se u čudu pitali zašto se to osuđuje, kada to svi rade, pa se još posle toga i pale, ako ima bazena, da bi vatru u vodi ugasili.

„Ceo separe u gulag“, „Sido, rodila si idiota“, „Je l’ na ceo ovaj horor još mu i zub fali?“, „Jaooo pa glasić mu još nije mutirao, lajk za pubertetske brčiće“, „Meni je u ovoj temi najtužnije što se zbog ovakvih snimaka i fotografija u stvari i izlazi u provod“, bili su samo neki od komentara skandalizoavnih Tviteraša koji ne mogu da proniknu u suštinu i smisao sve prisutnijeg ponašanja po modelu mladih.

Da ne bude da im ostane nejasno, javili su se usput baš ti mladi koji praktikuju ovakve bahate aktivnosti, da pojasne neupućenima koja je poenta svega toga.

„Sta pričate, ovako smo i mi radili pre neku godinu. Polivali se vodkom ili viskijem. Poenta je k****nje, lozenje… da se vidi da možeš“, „Isto smo i mi tako radili, fora je da se zapališ posle i uskočiš u bazen. Ako nema bazena, onda jbg“, pisalo je u pojašnjeju.

Šta vi kažete, veoma nas zanima vaše mišljanje na temu ovakvog ponašanja današnjih omladinaca? Kako učite i vaspitavate svoje naslednike i da li ste nekad primetili slične oblike ponašanja kod njih kada su sa „problematičnim“ društvom?

Nikada nije bilo teže biti otac maloletnog deteta u Srbiji nego u doba Jale i Bube

Izvor: Blic Žena

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

455 Shares
455 Shares
Share via
Copy link